Öğleden sonra  A2 takımla hazırlık maçı oynayan Turuncu Beyazlı takım karşılaşmayı 9-1 kazanırken sakatlıkları devam eden Barış Ataş ve Rahman Oğuz Kobya sakatlıkları nedenitle taktik çift kalede yer almadılar.Tedavisi devam eden Barış’ın yarın yapılacak çalışmaya katılacağı belirtilirken Rahman’ın ağrılarının devam ettiği belirtildi.Sağlık ekibi her iki oyuncuyu maça yetiştirebilmek için seferber oldu.

4 oyuncu Rize deplasmanında olmayacak.

Zorlu karşılaşma öncesinde sarı kart cezalıları Tuna,Bülent Kocabey,Fevzi Özkan  ile birlikte cezası devam eden golcü futbolcu Mbilla Cumartesi günü forma giyemeyecekler.Ayrıca Merthan ve Kibong’da bu karşılaşmaya 3’er sarı kartla çıkacaklar.

Takım  Cuma öğlen gidecek

Turuncu Beyazlı takım Cuma sabah yapacağı son antrenmanın ardında havayolu ile Trabzon’a oradan da Rize’ye geçecek.Kafile karayolu ile Rize’ye giderek maç saatini beklemeye başlayacak.

Eriş toplantı yaptı

Teknik Direktör Levent Eriş antrenman öncesinde futbolcuları ile yaklaşık 20 dakika süren bir toplantı yaptı.Sahanın ortasında oyuncularıyla değerlendirme yapan deneyimli teknik adam daha sonra çift kaleyi dikkatle izledi.