Samsunspor maçı hazırlıkları çerçevesinde A2 takımla taktik çift kale oynayan takımda sakatlığı devam eden Cem çalışmaya katılmazken Rahman ve Barış’da takımdan ayrı düz koşu yaptılar.İki futbolcunun tedavisi devam ederken serum takılan kaleci Tolgahan’da çift kalede yer almadı.

Samsun maçı  seyircili oldu

Daha önceden aldığı ceza nedeniyle Samsunspor-Adanaspor maçını sadece bayanlar ve çocuklar izleyecekti.Kırmızı Beyazlı takımın itirazı sonunda ceza kaldırıldı ve karşılaşma taraftara açıldı.

Eriş maçı dikkatle izledi

Teknik Direktör Levent Eriş taktik çift kaleyi dikkatle izledi.İlk yarının sonunda futbolcuları ile toplantı yapan Eriş uyarılarda bulundu.Kafile Pazar sabah Samsun’a gidecek.

Altyapı göz doldurdu

Bu arada Turuncu Beyazlı takımın Altyapı oyuncuları sahada gösterdikleri mücadele ile göz doldurdular.Her kategoride oyunculara şans verdiklerini belirten Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın’’  Her hafta A takımla çift kale maç oynuyoruz.Her kategoride  yetenekli oyunculara bu maçta forma şansı vererek hayallerini gerçekleşmesini sağlıyoruz.Sonuçta onlarda bu havayı soluyorlar’’dedi.