Turuncu-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Eyüp Arın, istedikleri bir yabancı forvet ile anlaşmaya vardıklarını dile getirdi ve ‘İstediğimiz bir forvetti. Brezilyalıydı. Oyuncu ile anlaşmaya ama menajerler devreye girdi ve fiyat artırdı. Başkanımız artırılan fiyata da evet dedi. Sonra ikinci kez fiyat artırıldı. Başkan onu da kabul etti. Sonrasında menajerler kulübü bırakmak istemediğini söyledi’ ifadelerini kullandı.

Mutlaka bir forvet alacaklarını, Türk oyuncuları konusunda biraz daha bekleyeceklerini anlatan Eyüp Arın,’Tevfik ile ilk gün görüştüm. Döneceğini söyledi ancak 15.gün oldu ve dönmedi. Bizim kapımız Tevfiğe açık. Tevfik dönerse Adanaspor camiası da bu yaptığı hatayı affeder. Adanaspor camiası büyük camiadır. Kamp döneminde son gün oynadığımız maçta yoğunluk ve biraz da son bölümde rehavet vardı. Najiran maçının son 20 dakikasındaki sıkıntılı oyundan mutlaka ders çıkaracağız’dedi.

Didi ‘Sağbek de oynarım’ mesajı verdi

Adanaspor’da  kamp sona erdi. Turuncu-Beyazlı takımda Teknik Direktör Eyüp Arın son oynanan Najiran karşılaşmasında Brezilyalı Didi’yi sağbekte oynattı. 15 dakika sağbek oynayan Didi, Merthan sakatlanınca stopere geçti. Teknik Direktör Eyüp Arın, 15 dakikalık bölümde Didi’nin sağ kulvarda da iyi oynadığını ve ‘Sağbekte de oynarım’ mesajı verdiğini açıkladı.

Adanaspor’da sıra beşinci yabancıda

Şu ana kadar 4 yabancı ile anlaşan Adanaspor’da sıra beşinci yabancıda. Brezilya’dan Didi ve Renan, Fransız Guaye ile anlaşmaya varan ve Nduka ile sözleşmesi devam eden Turuncu-Beyazlı ekip son transferini forvet hattına kullanacak. Adanaspor, Şanlıurfaspor karşılaşması öncesinde son yabancı transferini gerçekleştirmek istiyor.


Merthan’ın durumu iyi

Najiran karşılaşmasında sakatlanan kaptan Merthan’ın durumunun iyi olduğu açıklandı. Kampın son gününde Najiran ile oynanan maçta kasığında ağrı hisseden Merthan 15.dakikada oyundan çıktı. Turuncu-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Eyüp Arın, Merthan’ın durumunun iyi olduğunu kontrol amaçlı oyundan alıp kaptanı dinlendirdiklerini söyledi.

Forvetteki iki silah:Nduka ve Guaye

Turuncu-Beyazlı ekip beş yabancı hakkının dördünü kullandı. Adanaspor’un ileri ucunda oynayan iki yabancısı Nijeryalı Nduka ve Senegal asıllı Fransız oyuncu Magaye Guaye Adanaspor’un iki silahı. Kampın son gününde Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel ile objektife poz veren Nduka ve Guaye yeni sezondan oldukça umutlular.

İlk idman pazartesi

Afyon kampını bitiren Adanaspor pazartesi akşamı toplanacak. Saat 17.00’da Osman Yereşen’de toplanacak olan Adanaspor ilk idmanını saat 19.00’da yapacak. Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına pazartesi günü başlayacak olan Turuncu-Beyazlı takım kampı sakatlık yaşamadan bitirmenin sevincini yaşıyor.