Turuncu Beyazlı taraftarlarda  organizasyonda yer alırken törenin hemen başında miniklerle birlikte pasta kestiler ve bu coşkuya ortak oldular.Kulüp basın Sözcüsü Bülent Uzel ile birlikte yöneticilerden Kasım Naşal,Haluk Oğuz,Tuncay Sakçılar ve Erkin Doygun törende hazır bulundular.Turuncu Beyazlı futbolculardan İzzet Yıldırım,Ümit Tütünci,Yavuz Özkan,Burak Çalık,Chıbuzoru ve Özgür Bayer’de miniklerle birlikte 23 Nisan coşkusunu paylaştılar.

Acıbadem Adana Hastanesi Çocuk Onkoloji Uzmanı Prof Dr. Bülent Antmen katkılarından dolayı Adanaspor Camiasına teşekkür etti.Süper Lig yolunda takıma başarı dileyen Antmen’’ Adanaspor’lu futbolcuların ve yöneticilerin bizleri yalnız bırakmamasına çok sevindik.Minikler bu önemli günde futbolcuları yanlarında görünce ayrı bir mutluluk yaşadılar. Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği  23 Nisan günü Acıbadem Adana Hastanesi’de her türlü imkanı çocuklarımıza seferber etti. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ederiz’’dedi.

İzzet Yıldırım’’ Çocuklarımız geleceğimizdir’’

Adanaspor’un başarılı futbolcusu İzzet Yıldırım böyle bir sosyal sorumluluk projesinde  yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ve çocukların bir an önce sağlığına kavuşmalarını diledi.Her zaman bu tip organizasyonlara katılacaklarını dile getiren İzzet’’ Çocukların yüzünü güldürmek ve bir günde olsa onların doyasıya eğlenmelerini izlemek hepimizi sevindirdi.Tek dileğimiz tedavilerin başarılı sonuç vererek miniklerin sağlıklarına kavuşmalarıdır’’şeklinde konuştu.

Burak Çalık’’ Bir gün değil her gün hatırlanmalı’’

Takımın bir diğer tecrübeli oyuncusu Burak Çalık miniklerin sadece 23 Nisan’da değil her zaman hatırlanması gerektiğini  belirtti.Acıbadem Adana Hastanesi ve Turuncu Beyazlı taraftarlara da teşekkür eden Burak’’ Atatürk’ün 23 Nisan gününü çocuklara armağan etmesi ve bizlerin Onkoloji hastası miniklerle bu günü geçirmemiz çok önemli.Anne ve babalarında bu zorlu yolda yalnız olmadıklarını ve biz futbolcuların üzerine ne düşerse yapmaya hazır olduğumuz mesajını vermek istedik.İnşallah manevi de olsa bir katkımız olmuştur’’ ifadelerini kullandı.