Hadi, çağdaş tesislerin yanı sıra futbol potansiyelinin yoğun yaşandığını kentte, 15 Ekim Salı günü Adana’nın gururu Fatih Terim’in yönetimindeki Türkiye (A) Milli takımının Hollanda ile karşılaşacağı, 2014 Dünya Kupası Grup Eleme müsabakasının 5 Ocak Stadı’nda yapılması için gerekli girişimlerde bulunduklarını kaydetti.

“60 branşta uluslararası organizasyon yapacak kadrolara sahibiz” diyen Hadi, şöyle devam etti:

“Spor Genel Müdürlüğü ve Futbol Federasyonu’nun desteğiyle Türkiye-Hollanda Dünya Kupası Grup Eleme maçı aynı zamanda Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 15 Ekim Salı günü 5 Ocak Stadı’nda oynanması hedefleniyor. UEFA standartlarında olan stadımızda hiçbir eksiğimiz yok. 60 branşta uluslararası organizasyon yapacak kadrolara sahibiz. Bunu Akdeniz Oyunları’nda kano, kürek ve hentbol müsabakalarındaki başarımızla kanıtladık.”

(A) Milli Takım düzeyinde en son karşılaşmanın 18 Şubat 2004 tarihinde Türkiye-Danimarka özel maç yapıldığını anımsatan Hadi, konunun takipçisi olacağını, yakın zamanda netlik kazanması halinde bilet fiyatları ve diğer konuları spor kamuoyuyla paylaşacaklarını sözlerine ekledi.