Adana Demirspor teknik direktör Ercan Albay gelene kadar hayli sıkıntıya girdi. Hatta 7 maçta 1 puan alınan bir ekip olarak küme düşme laflarının dile getirildiği dönemlere girilmişti ki Albay ve ekibi devreye girdi. Daha sonra Albay ve ekibi devreye girdi ve üç maçta 4 puan takıma kazandırılarak en azından rahat bir nefes alınması sağlandı.

Teknik direktör Ercan Albay, başarıların kesinlikle rahat olmadığını dile getirilerek, “Çok ince bir çizgiden geçiyoruz. Henüz başarılı olduğumuz söylenemez ama önemli sayılacak 4 puan aldık. Daha almamız gereken puanlar var. Mutlaka başaracağız. Burada oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Özverili mücadeleyi sahaya yansıttılar.”dedi.

Manisa maçına değinen teknik direktör Ercan Albay,”Manisa maçı yine seyircisiz oynanacak. Bayanlar ve çocuklar maça gelebilecekler. Biz her türlü önlemimizi alacağız. Manisa takımını anlatmaya gerek yok. Her hattı ile çok iyi bir takım. Biz ekip olarak güçlü ve zayıf takım kavramını öne sürmeden mücadelemizi yine sahaya yansıtacağız. “diye konuştu.

------------------------------------------------------------------------------------

Rıdvan ameliyat oldu

Takımın en şanssız futbolcularından olan sağ bek Rıdvan, ameliyat oldu. Sezonun ilk maçlarında dizinden sakatlanıp ameliyat olan Rıdvan, ikinci yarı maçlarıyla beraber idmanlara başlamıştı ama yine şanssızlık yaşadı.

Yine bıçak altına yatan genç futbolcu İstanbul’da ameliyat oldu. Rıdvan’ı an olsun yalnız bırakmayan Başkan Selahattin Aydoğdu, ameliyat sonrasında da oyuncunun yanındaydı. Rıdvan teşekkür ederken,Başkan Aydoğdu ise geçmiş olsun dileklerini iletti.

-------------------------------------------------------------------

Şener , Albay ile kendini buldu


Adana Demirspor’un şampiyon olduğu 2B’de özellikle teknik direktör Ercan Albay’in gelişiyle ayağa kalkan kaleci Şener,şampiyonlukta müthiş bir özveriyle mücadele edip aslan payını almıştı. Kaldırılan kupa öncesinde son golü de Şener atmıştı.

Bu sezonda tarih tekerrür etti. Albay’ın gelişiyle beraber neredeyse üçüncü kaleci konumuna gelen Şener, bir anda eldivenleri giydi, Pawelek’i yedeğe gönderdi ve son alınan 4 puanda yine pay sahibi oldu. Şener,başarılarının devam edeceğini söyledi.

--------------------------------------------------------------------------------

İlk idman kısa sürdü

Adana Demirspor Salı günü ilk idmanını yaptı. Teknik direktör Ercan Albay, oyuncularıyla kapalı kapılar ardından Manisa maçının toplantısını yaptıktan sonra bu maçın ilk idmanı için sahaya çıktılar. Yapılan kısa konuşmanın ardından haftanın ilk idmanı yapıldı. Teknik direktör Ercan Albay, haftanın ilk idmanını yaklaşık 50 dakika tuttu. Dün yapılan idman ise daha çok taktik idmanı şeklinde geçti. Futbolcuların moralsiz olduğu gözlemlendi. Bugün de ter idmanı yapacak olan mavi lacivertliler yarın oynanacak olan zorlu maçın saatini bekleyecekler.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Özgüç Türkalp yine Adana’da

Cuma günü oynanacak olan Adana Demirspor-Manisaspor maçını Ankara bölgesinden Özgüç Türkalp yönetecek. Özgüç Türkalp, son olarak 23 Mart tarihinde 3-3 biten Adanaspor-1461 Trabzon maçını yönetti. Böylelikle tecrübeli hakem bir hafta içinde iki kez Adana’da maç yönetecek. Özgüç Türkalp’in yardımcılıklarını ise Ordu bölgesinden Uygar Bebek ile Samet Çavuş yapacaklar.

----------------------------------------------------------------------

ÖZBAKIR’DAN MAÇA DAVET

Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Nuri Özbakır, Cuma günü saat 19.00’da yine cezaları nedeniyle seyircisiz oynayacakları Manisaspor karşılaşmasına tüm bayanlar ve 12 yaş altı çocukları davet ettiklerini söyledi.

Çocukların stada girerken nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerektiğini hatırlatan Basın Sözcüsü Özbakır, “Ücretsiz olan biletlerimiz Kapalı A ve B Tribünü gişelerinden dağıtılacaktır. Ayrıca çocuklar yalnız değil, velileriyle birlikte karşılaşmayı izleyebilecekler” dedi.

Özbakır, “Cezamız nedeniyle Orduspor maçını seyircisiz oynamıştık. Ancak bu müsabakada bayanlarımızın çok büyük desteğini alıp 3 puanı hanemize yazdık. Cuma günü yine çok önemli bir karşılaşmayı daha seyircisiz oynayacağız. Bayanlar ve 12 yaş altı çocuklarımızı Manisaspor maçına davet ediyor, takımlarına destek olmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.