Kahramanmaraşspor deplasmanında 4-1’lik galibiyet elde ederek 40 puana ulaşan Adana Demirspor’da mutluluk var. Sevinenlerin en başında da teknik direktör Ercan Albay geliyor. Maç öncesi hayli gergin olan Albay’ın maç sonunda ise tebessümü dikkat dikkatlerden kaçmadı.

DEVAM EDECEĞİZ

Teknik Direktörü Ercan Albay önce Kahramanmaraş'tan 3 puanla dönmenin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, "Kahramanmaraşspor ligden düşmesine rağmen kararlı ve iyi bir şekilde oyununu sahaya yansıtmaya çalışıyor. Maçın başında yediğimiz bir gol var. Sonuç olarak geçen hafta da bir gol yemiştik ve karşılaşma berabere bitmişti. Bu maçtan galibiyetle ayrılmamız bizi rahatlattı. Bunu elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Futbolcu kardeşlerim oyunu sahaya yansıtarak bu sonucu aldılar. Diğer maçlarda alacağımız puanlarla da yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

ÇITA YÜKSELECEK

Maç boyunca taraftarlar teknik direktör Ercan Albay’a destek verdiler. Taraftarlar tezahürat sırasında da şampiyonluk istemeyi unutmadı. Albay ise ,”Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlarla gönül birliğimiz var. Tribünden bizlere mesaj veriyorlar. Biz de mesajı alıyoruz. Tabii ki yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk olacak. Bunun için buradayız ve çalışıyoruz. Ancak öncelikle bu sezonu alnımızın akıyla tamamlamamız gerekiyor. Oyuncularım her zamanki gibi İstanbul maçına da inançlı çıkacak ve gerekli olan 3 puanı alacaklar.”diye konuştu.

-------------------------------------------

Güney kale arkası bayanlar ve çocuklara açılacak

Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu, yeni bir karara imza atarken bu haftadan itibaren 5 Ocak Stadı’nın Güney kale arkasını bayan ve çocuklara ücretsiz açacak. Bu hamle için Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü ile görüşen Aydoğdu, gerekli işlemleri tamamladı.

Başkan Aydoğdu,”Bu konuda bana çok yoğun talep vardı. Hatta Manisa maçının ardından da böyle talepleri olan bayan ve çocuklar yanıma gelip konuşmak istediler. Bizde yönetim olarak kararımızı verdik ve güney kale arkasını bayanlara ve çocuklara açıyoruz.”dedi.

--------------------------------------------------------------------------------------

Hadi Akkaleli’de yalnız bırakmadı

Adana Demirspor eski Başkanvekili Hadi Akkaleli, Adana Demirspor’u yine yalnız bırakmadı. Karşılaşmaları sürekli takip ederek desteğini veren Mado Cafe zincirleri sahibi Hadi Akkaleli, Kahramanmaraş’a gelerek tribünden takıma destek verdi. Alınan galibiyet önemli olduğunu belirten Akkaleli,”Demirspor çok önemli 3 puan aldı. Emeği geçenlere gönül dolusu teşekkür. “dedi.

Junıor açılımı…

Manisa maçında uzatma dakikalarında Demirspor’un beraberlik golünü atan Junıor, teknik direktör Ercan Albay tarafından Kahramanmaraşspor karşılaşmasında yedek kulübesinde bekletildi. Hatta başarılı teknik adam bu oyuncuyu oyuna dahi almadı.

Karşılaşmasında teknik direktör Ercan Albay’a Junıor soruldu. Albay ise,”biliyorsunuz kısa aralıklarla bu dönem maç yapıyoruz. Manisa maçından iki sonra Maraş maçına çıktık. Şimdi ise cumartesi ünü İstanbul maçımız var. Junıor da bu maçta forma giyecek.”diye konuştu.

Mehmet Eren kaçıyor Rostand kovalıyor

Adana Demirspor’da 4-1’lik galibiyetin sevincinin yanı sıra takım içinde gol krallığı yarışı da kızışıyor. Son oynanan Kahramanmaraşspor karşılaşmasında Mehmet Eren ile Rostand birer gol attılar. Dolayısıyla Mehmet Eren 10, Rostand ise gol sayısını 9’a yükseltti.

Böylesi tatlı rekabetin olmasının takıma olumlu hava getireceğini savunan Mehmet Eren,”Gol tabii ki futbolun meyvesidir. Bizler Demirspor’un başarısı için buradayız. Başarının aracı da gol atmak. Dilerim tüm arkadaşlar bu yarışta yer alırlar.”diye konuştu.

Taraftarın cezası bitti

Demirspor-Adanaspor derbisinin ardından mavi lacivertli kulüp iki maç tribün cezası almıştı. Cezanın ardından Adana Demirspor; Ordu ve Manisa maçlarını taraftarsız oynadı ve tribünlere sadece bayanlar ve çocuklar alınmıştı.

İki maçlık ceza sona erdi. Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla Demirspor taraftarıyla yeniden buluşacak. 14.00’da başlayacak olan bu önemli maçta İstanbul Belediyespor şampiyonluk için galip gelmek isteyecek.