Adana Demirspor'da yılan hikayesine dönen teknik direktör sorunu nihayet çözümlendi. Geçtiğimiz cuma günü Adana'ya davet edilen ve yönetim kuruluna brifing veren teknik direktör Ali Güneş ve ekibi önce anlaşmaya vardı ardından da dün çalışmaya başladılar.

Teknik direktör Ali Güneş, yardımcıları Uğur Eren ve Murat kol ile birlikte dün transfer komitesi ile biraraya geldi. Transfer komitesinde yeralan Levent Özveren ve Bekir Sıtkı Özer, teknik heyetle uzun süren görüşme yaptı.

Yapılan toplantıda öncelik olarak iç transferde gidecek ve kalacak oyuncular üzerinde müzakere yapıldı. Bu konuda henüz net karara bağlanmazken, bugün yapılacak son görüşme sonrasında pazartesi günü kamuoyuna kesin açıklama yapılacak.

Demirspor'da şu an iç transferin yanı sıra dış transferde eş zamanlı yürütülüyor. Teknik direktör Ali Güneş'in listesinde yar alan oyuncularla görüşmeler başlatıldı. Hemen hemen tüm bölgelere kaliteli takviyeler düşenan Ali Güneş,daha çok koşan ve mücadele eden bir ekip yaratacaklarını dile getirdi.

MÜCADELE EDECEĞİZ

Teknik direktör Ali Güneş, geçtiğimiz sezon tribünlere rahat bir maç izlettiremediklerinin altını çizerken,"Vasat maçlar çıkardık. Bunun acısını hala yaşıyorum. Ancak tüm taraftarlarımız şuna inansın ki, tribünlere çok iyi maçlar izlettireceğiz. Tüm çalışmalaramız buna yönelik olacak."diye konuştu.

Gelecek olan tüm futbolculara kefil olduğunu da dile getiren teknik direktör Ali Güneş,"Demirspor'a gelecek oyuncuların neredeyse tamamı Bank Asya'dan olacak. Hepsi de Adana'nın beğeneceği oyuncular olacak. Bunu herkes böyle bilsin. Daha iyi olmanın çabasında olacağız."şeklinde konuştu.

YAKLAŞIK 13 OYUNCU

Adana Demirspor teknik patron Ali Güneş'in iç transferde yaklaşık 13 oyuncuyu muhafaza edeceği öğrenildi. takımın omurgasını bozmayacaklarını belirten Ali Güneş, yeni gelecek oyuncularla birlikte takımı harmanlayıp ortaya başarılı bir takım çıkarmayı düşündüklerini anlattı.

HALİL TÜM AÇIKLAYACAK

Mvcut yönetim kurulu almış olduğu karar gereği Basın Sözcüsü Halil Tüm'ün dşında hiç bir yönetim kurul üyesi açıklama yapmayacak. Pazartesi günü de iç transferlerle ilgili olarak alınacak kararları Basın Sözcüsü Halil Tüm yapacak.