Play-off yolunda önemli adımlar atmak isteyen mavi lacivertliler Bucaspor'u yenip hedefine ulaşmak istiyor. Bucaspor'da önemli isimlerden kurulu bir ekip olması nedeniyle maç hayli zorlu geçecek. Ancak genel olarak tüm sitelerde yapılan anketlerde % 70'lik oranla Demirspor'un kazanacağı yönünde oy kullanıldı.

Adana Demirspor kadro yapısı olarak Bucaspor'dan daha üstün bir ekip. Attığı gol fazlasıyla da bu şekilde. 6 Haftalık kötü sürece Ankaragücü galibiyetiyle son veren Şimşek, gözünü zirveye dikti. Hafta başından beri çalışmalarını aralıksız sürdüren Adana Demirspor'un anketlerde yüksek oranda galip geleceği çıkması sakat oyuncularının azlığı ve cezalı oyuncusunun bulunmamasının da etkisi var.

--------------------------------------

Demirspor daha golcü...

 

Bucaspor pazartesi günü 5 Ocak Stadı'na çıkacak. Bu maç öncesinde Demirspor'un Bucaspor'a göre daha golcü bir takım olduğu gözlemleniyor. Rakip filelere 41 gol kaydeden Demirspor, rakibine bu anlamda toz yutturdu. Ancak mavi lacivertlilerin de en sıkıntılı noktası ise fazla gol yemesi. Yani takım savunmasında yaşadığı zaafiyet. 41 gol yiyen Şimşek, bu anlamda Bucaspor karşısında hata yapmak istemiyor.

--------------------------------

Junıor mu Mehmet Batdal mı?

Adana Demirspor Bucaspor karşılaşmasının hiç kuşkusuz ki baş rolünü Junıor ile Mehmet Batdal üstlenecek. Brezilyalı golcü Junıor şimdiye kadar 12 gol attı. Mehmet Batdal ise 8 gol kaydetti.  Pazartesi günü 90 dakika içinde gözler bu ikili de olacak.  Junıor,"Bizim 3 puana daha çok ihtiyacımız var. bunu alacak kadroya ve güce sahibiz. Tüm takım olarak ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. " ifadesini kullandı.

-------------------------

Luiz, gollere devam

Ankaragücü maçında 2 gol atarak adeta patlama yapan Brezilyalı golcü Luiz, yine gollere devam edecek. Antrenmanlardaki hırsıyla beğeni kazanan Luiz, Adana Demirspor'un, Bucaspor maçındaki önemli silahlarından biri olacak.  Ligde şimdiye kadar 4 gol atan Luiz,  "Bucaspor önemli bir rakip. Bu maçtan alacağımız 3 puan bizleri daha da zirveye çıkaracaktır. Mücadelemiz tavan yapacaktır."şeklinde ifade kullandı.

-----------------------------------

Demirspor maça hazır

Mavi lacivertliler salı gününden itibaren Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Dün de bu maçın son hazırlık idmanını yapan Adana Demirspor, bugün ter idmanı yaptıktan sonra maç saitini bekleyecek. Pazartesi günü oynanacak zorlu maçta tribünlerin dolması bekleniyor. Takım kaptanı Erman, taraftarları yine maça davet ederken,"Elbirliğiyle zorun üstesinden geleceğiz. "şeklinde ifade kullandı.