Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Adana Şubesi olağan genel kurulu, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde yapıldı. Arif Basri Baş’ın yeniden seçildiği genel kurulda yönetim ve denetim kurulunun yanısıra merkez delegeleri de seçildi.

Çoğunluğun sağlanmasının ardından Başkan Arif Basri Baş’ın açtığı genel kurulda divan başkanlığına Sait Güleç, Başkan Yardımcılığına Hüseyin Taciroğlu ve katip üyeliğe ise Aytekin Gezici seçildi.

Başkan Baş’ın açış konuşmasının ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okundu ve üyelerce ibra edildi. Daha sonra yönetim ve denetim kurulunun yanısıra merkez delegeliği seçimine geçildi.

Buna göre yönetim kurulu; Arif Basri Baş (Başkan) Ramazan Yaygın, Mustafa Boz, Özcan Aladağ ve Hamza Güngör,

Denetim kurulu; Nail Kaya, Aytekin Gezici ve Engin Besler,

Merkez delegeleri ise; İsmail Başkan, Cafer Esendemir, Mustafa Boz, Halil Akılevi, Sabit Özkeser, Ramazan Yaygın ve Özcan Aladağ’dan oluştu.

Seçimin ardından bir konuşma yapan ASGD Adana Şube Başkanı Basri Baş, genel kurula katılanlara teşekkür ederek, “Genel kurulumuzun öncelikle spor basınımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Genel merkezimiz, spor basınımızın görevlerini yerine getirirken karşılaştığı sorunların çözümüne katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca spor sahalarına giriş ve akreditasyon konusunda bürokratik engelleri aşmak için verdiğimiz kararlı mücadeleyi sürdürüyoruz. Konuyla ilgili olarak yetkililerin yargı kararlarını uygulamaya geçirmesini bekliyoruz ve bu konudaki ısrarlı çabalarımıza devam ediyoruz. Passolig konusunda da spor basınının mağdur edilmemesi ve kolaylık sağlanması ve bu konuda da en yetkili ağızlar tarafından bilgilendirilmelerini istiyoruz” dedi.