Eyüp Arın, Göztepe karşılaşmasında kötü oyun ve mücadelenin kötü bir skoru getirdiğini belirterek; kendilerini desteklemedekten vazgeçmeyen taraftarlara da teşekkür ettiğini söyledi. Arın; ‘’Bizim açımızdan Göztepe maçı bir kazaydı. Göztepe karşılaşması ardından yapılan ilk antrenmanda futbolcularımız ile toplantı yaptık. Yapılan toplantıda hatalarımızı konuştuk, futbolcularımızda hatalarını biliyorlar’’ diye konuştu.

  Son olarak gelecek hafta oynanacak olan Giresun maçını hakkında konuşan Eyüp Arın: “Ligde her kolay maç yok her maç zor. Giresun ile kampta bir hazırlık maçı oynadık. Giresun deplasmanına puan almaya gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

Takıma bu sene katılan Adanaspor’un Brezilyalı oyuncusu Renan Foguinho ise konuşmasında Adana’ya çabuk uyum sağlıdığını ve Adanaspor gibi geleneği olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Renan, ‘’ Takım arkadaşlarımı beğendim ama Göztepe maçının da alınan kötü sonucun üzüntüsünü yaşıyoruz. Ligin zor bir lig olduğunun bilgisini almıştım sert bir lig olduğuna da oynadığımız iki karşılaşmada gördüm” dedi.