Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, "Gençler geleceğin mimarlarıdır dolayısıyla kendimizi her yönden yetiştirebilirsek ileride bir görev aldığımızda bu sorumlulukları topluma ve vatana daha iyi hizmet anlamında donanımlı olmamızı sağlayacaktır. Gençler gençlik yıllarını iyi değerlendirmeli, son süreçte yaşanan olaylardan dolayı her birinin üzerinde vatanımız ve ülkemizle ilgili bir genç olarak daha farkında ve sorumluluk sahibi olarak yol alması önemlidir" diye konuştu.

Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Ekrem Ulu, "Bu güne kadar gençlerimizin ve toplumun çok bilmediği bu imkânları şuanda devlet eliyle gençlerimize sunulan bu güzel gelişmeleri değerlendirmek ve güçlendirmek siz gençlerin görevidir. Devletimiz kendi sorumluluklarını yerine getirirken siz gençlerinde sorumluluklarını bilerek bunları yerine getirmeniz gerekiyor. Gençler bu tesis ve imkânlardan maksimum düzeyde yararlanmalı, merkezlerimizde kendilerinin olduğunu unutmamalıdır. Bundan sonra da sabah namazı adı altında şehrin farklı camilerinde de bir araya geleceğiz, bu birlikteliğimizi sürekli hale getirip sevgi ve dayanışmayı yayacağız" şeklinde konuştu.


Ayrıca, Ramazanoğlu Medresesi şadırvanda gerçekleştirilen hasbihalde gençler tek tek kendilerini tanıttı.

Gençlik Liderleri ise Gençlik Merkezlerinde yapılan projelerin tanıtımını yapıp gençlerin yapılan projelere daha duyarlı olmaları, gençlerin önerdiği projeleri de beklediklerini ve gençlik merkezleri gençlerin her daim yanındadır şeklinde bilgi verdi

Daha sonra etkinliğe katılan gençlere kahvaltı ikram edildi.