Ataşbak, Veteranlar Futbol Ligi Şampiyonu Olan Adana Güneşi Spor Kulübü’nü makamında kabul ederek lig konusunda bilgi aldı. Türkiye Şampiyonu oldukları için kutlayan ve Adana Güneşi Spor Kulübü’nün kentte spor yapmak isteyen vatandaşlara fırsat yaratacağını ifade eden Ataşbak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Adana Güneşi Spor Kulübü’nün başarısı bizleri mutlu etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor yapmak isteyen her yaş grubuna hizmet vermekteyiz. Gençlere model olan Veteranlara gerekli desteği sağlayacağız. İnanıyorum ki gelecek yılda bu başarıları devam edecektir.”

-Çakır: “Ataşbak’ın Yaklaşımı Bizi Gelecek İçin Umutlandırdı”-

Adana Güneşi Spor Kulübü Başkanı Ramazan Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’nin yaklaşımın kendilerini gelecek için umutlandırdığını ve destekten dolayı teşekkür etti.

Çakır, iki yıl üst üste şampiyon olduklarını vurgulayarak şunları kaydetti:

“Bir sene içinde hem lig şampiyonluğu hem de süper kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporun yanı sıra 4 okulda paneller düzenliyoruz. Burada çocuklarımızı madde bağımlılığından uzak tutacak projeler gerçekleştiriyoruz.”

Ziyarette, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Adana Güneşi Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Talat Güler ve Kayhan İşgüzer’de hazır bulundu.