ATDSK’nın alt yapısında yetişen sporcular katıldıkları 3 turnuvada 11’i şampiyonluk, 14’ü ikincilik olmak üzere toplam 25 kupa ve madalya aldılar. 
11-14 Mayıs tarihlerinde ATDSK’da 12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası, Adana Atlıspor Kulübü’nde ise 8-9-10 Yaş Hafta Sonu Turnuvası yapıldı. Türkiye’nin farklı illerinden tenisçilerin katıldığı turnuvada 12 Yaş’ta Ata Türkeli, Yağız Ünal, Efe Yiyenoğlu, Demir Özdemir, Ateş Ekmen, Yiğit Ünal, Utku Kerem Biberli, Ömer Selim Şen ve Melis Şahin gruplarında şampiyon, Berkay Ege Büyüktaş, Rüzgar Eğilmez, Arda Gezerşen, Bartu Oral, Yusuf Ege Tuna, Taylan Şahin, Demir Zaimoğlu, Piraye Özdemir, Didar Özdemir ve Duru Paydak da ikincilik elde ettiler. 
1-4 Haziran tarihlerinde Adana Atlıspor Kulübü’nde yapılan 14 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’nda ise Ata Türkeli ve Ökkeş Efe Kayhan gruplarında şampiyon, Ali Mert Gergin, Efe Deniz Yıldırım, Tuna Erdal ve Emir Gençler de ikinci oldular. 
ATDSK sporcularının elde ettikleri başarılar kulüpte yapılan törenle kutlandı. Sporcularını tek tek kutlayan ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi ve Performans Tenis Kaptanı Serkan Şenlik, “Sporcularımızın başarıları bizi gururlandırıyor. Altyapıda yetişen sporcularımızın gelecekte teniste çok daha iyi bir yerde olmaları, başarılarıyla kulübümüzü ve Adana’mızı gururlandırmaları için çalışıyoruz” dedi.