TTF turnuva takviminde yer alan ATDSK 5000 TL ödüllü Kategori-2 Tenis Turnuvası 25 Şubat-5 Mart tarihlerinde yapıldı. 78’i erkek, 43’ü bayan toplam 121 sporcunun katıldığı turnuvada Seyhun Seyhan başhakem, Hava Gündoğdu ve Selçuk Şerifoğlu da gözlem hakemi olarak görev aldılar. Can İstif’in direktörlüğünü yaptığı turnuvada Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Sivas’tan gelen tenisçiler raket salladılar.
5 Mart’taki final maçları ile sona eren turnuvada ATDSK sporcularından Senyör tek erkeklerde Kulüp Başkanı Ali Refah Keskin 35+’da, tek bayanlarda 45+’da Semra Taşucu, senyör çift erkeklerde 45+’da Serkan Şenlik ve milli tenisçi İpek Soylu’nun babası Sermet Soylu, 55+’da Yunus Binöz ve Mehmet Ali Keskin, Senyör Çift Bayanlarda 35+’da Saniye Kandırmaz ve İncihan Yengüner   şampiyon oldular. ATDSK sporcularından Ferhat Akkaya tek erkekler 35+’da, Özkan Çetin 40+’da, Fethiye Mumcu tek bayanlar 40+’da, Şengül Keskin de 50+’da ikincilik kupasının sahibi oldular.
                2017’NİN İLK SENYÖR TURNUVASI
Kendisi de yaş grubunda şampiyonluk kupası alan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, turnuvaya katılan tüm sporcuların başarılı maçlar çıkardığını söyledi. Yeni yılın ilk senyör turnuvasının kulüplerinde oynanan 5000 TL ödüllü klasman turnuvası olduğunu hatırlatan Başkan Keskin, “Bu turnuvada kulübümüz sporcuları da üstün bir başarı gösterdiler. Yeni yılın ilk senyör turnuvasından 8 şampiyonluk ve 4 ikincilik kupası alarak ayrıldık. ATDSK olarak başarılarımızın artarak devam edeceğini bir kez yeniliyor, sporcularımızı da bir kez daha kutluyorum” dedi.