Yeni sezonda başarılı olmak için kadrosuna önemli oyuncular dahil eden Baklalıspor, bir hamle daha yaparak yöneticilik görevine 2 ismi dahil etti. Baklalıspor Kulüp Başkanı Murat Mert, teklif götürdükleri iki isminde takımlarına inanılmaz katkı koyacaklarını söyledi. Hem Antepli’nin hem de Erdem’in Adana futbolunu çok yakından takip ettiğini belirten Mert, “Artık daha güçlüyüz. Bu ağabeylerimizi yanımızda görmek, onların gücünü hissetmek bizi inanılmaz motive edecektir. Baklalıspor Kulüp Başkanı olarak her iki ağabeyimizin de teklifimi kabul ettikleri için minnettarız” dedi. 

Anadolu mahallesinde uzun yıllar esnaflık yaptığını, Baklalıspor Kulüp Başkanı Murat Mert’in bakış açısını ve samimiyetine inandığı için bu teklifi kabul ettiğini belirten Halli Antepli, “Başkanımız benden bir yönetici değil bir ağabey olmamı istedi. Seve seve kabul ettim çünkü kulübün oluşum yapısı beni oldukça heyecanlandırdı. Bunun yanı sıra hem Caner hocam hem de Hayrettin hocamın takımın başında olması benim için önemli bir artıdır. Halil Antepli olarak her türlü desteğimi vereceğim” dedi.

Baklalıspor yönetimine girmesinin ana sebeplerinden bir tanesi antrenör Hayrettin Turgut olduğunu belirten Ömer Erdem ise yaptığı açıklamada, “ Baklalıspor olarak birlik ve beraberliğimizi ön planda tutacağız. Futbolu çok seviyorum. Futbol benim yaşam felsefem. Takımımızın önemli transferleri oldu. Yapacağımız 2-3 transferlerle lige güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyoruz. Baklalıspor ailesinin birer parçası olduğum için çok mutluyum” diyerek konuşmasını tamamladı.