Bu yıl 9.’su yapılan turnuva, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Bahar Turnuvası'nda dereceye giren ilk 8 takım arasında gerçekleştiriliyor. Turnuvanın açılışı için düzenlenen törene Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova ile Başhekim Yardımcıları ve sporcular katıldı.

Törende bir konuşma yapan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Üniversitenin spor faaliyetleri yönünden son derece şanslı tesislere sahip olduğunu dile getirdi. Prof. Dr. Kibar, çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak bu tesisleri daha da genişletmeyi planladıklarının altını çizdi. Prof. Dr. Mustafa Kibar, turnuvada mücadele edecek takımlara da başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Kibar'ın konuşmasının ardından Viyadük Kafe ile Gastro arasında oynanan ilk maçın açılış vuruşunu Rektör Prof. Dr. Kibar ve Başhekim Prof. Dr. Taşova birlikte yaptı. İlk maçı Viyadük Kafe 10–5 kazandı.

Viyadük Kafe’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen Turnuvanın Komite Başkanlığını ise Ç.Ü. Balcalı Hastanesi Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır yapıyor.