Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı ziyaret ederek 5-8 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Adana 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları” konusunda bilgi alışverişinde bulundular.
Göreve yeni geldiklerini ve atılımlar içinde olduklarını ifade eden Küçük, ziyaret sırasında konuşmasında şunlara yer verdi:
“Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü anısına kentimizde Adana 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları kapsamında futbol ve basketbol turnuvası düzenleyeceğiz. Turnuvaya Türkiye genelinde tüm baroların katılması için yazılar gönderdik. Turnuvaya katılacak ekiplerde avukatların yanı sıra, stajyer avukatlar ve hukuk üniversiteleri öğrencilerin de katılmasını sağlayacağız. Hedefimiz, barolar arasında dostluk, dayanışma ve paylaşmayı geliştirmektir.  İl Spor Müdürlüğünün desteğiyle kentimize yakışır bir turnuva gerçekleştireceğiz. Kent dışından gelen konuk ekiplerin konaklaması, ulaşım, yemek, çevre gezileri ve diğer ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacağız. Turnuvaya destek verecek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a şimdiden teşekkür ederiz.”

-ATAŞBAK: “Sporla İlgili Projelere Tüm İmkanlarımızı Seferber Ederiz”-
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İl Spor Müdürü Ataşbak,”Sporla ilgili projelere tüm olanakları seferber ederiz” dedi.