Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile makamda bir araya gelen Başkan Çetin, “Adana Demirsporun başarılı olmasını canı gönülden istiyoruz. Takıma ekonomik anlamda bir katkımız olsun istedik. Biz şehrimiz için, taraftarlarımız için, Adana’mız ve Adanalımız için, elimizi taşın altına koyacağız. Amacımız Adana’yı spor kenti yapmak” dedi.


ÇETİN’DEN DEMİSPOR’A DESTEK

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Mavi Şimşekler’e nakdi yardımda bulunarak destek verdi. Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile makamda bir araya gelen Başkan Çetin, takıma başarı dileklerini ileterek, “Adana Demirspor çok güzel bir kadro oluşturdu. Ama kurumsallaşmak ve Adanalının da takımına sahip çıkması şart. Demirsporun kurumsallaşması adına gereken tüm desteği yapacağız. Başarılı olacağına yürekten inanıyorum” dedi. Kentteki tüm spor kulüplerinin yanında olduklarının altını çizen Çetin, “Adanasporlular ve Adana Demirsporlular hasretle Süper Ligi bekliyorlar. Bizim her iki renge de desteğimiz tam. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Adana’nın bütün değerleri gibi Adanaspor ve Adana Demirspor da bizim için çok değerli. Canı yürekten başarılı olmanızı istiyoruz. Size ekonomik anlamda da bir katkımız olsun istedik. Biz şehrimiz için Adanamız ve Adanalımız için, taraftarımız için elimizi taşın altına koyacağız” ifadelerini kullandı.


“SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU ÇETİN”

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e Adana Demirspor’a yaptığı katkı için teşekkür ederek, “Sayın Başkanımızın spor ve sporcuların dostu olduğunu biliyoruz. Sadece futbola değil sporun her branşına yardım ediyorlar. Bize de bu dönem sağ olsun destek verdiler. Maçlarımıza davet etmemize gerek yok. Zaten geliyor ve bize destek veriyorlar. Desteklerinden dolayı takımımız adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.