Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile bir süre sohbet eden Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül, ilk kez bir belediye başkanın yardım talep etmeden destek olmak istediğine şahit olduklarını söyledi. Akgül, "Bu aslında bir ziyaret değil. Biz Seyhan Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar'ın daveti üzerine geldik. Adana'da ilk kez bir belediye başkanı bizi makamına davet ederek Adana sporuna katkı koymak Adanaspor'a destek olmak istediğini söyledi. Bu bizi gerçekten çok mutlu etti" ifadelerini kullanırken Adanaspor camiası adına Başkan Karalar’a teşekkür etti. 

 

BAŞKAN KARALAR: HER İKİ KULÜBE DESTEK OLACAĞIZ

Spora ve sporcuya destek olunması gerektiğini her fırsatta dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar bu anlamda altyapıya önem gösteren kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Başkan Karalar, "Biz her fırsatta spora destek verilmesi gerektiğini söylüyoruz. Uzun yıllar boyu Adana'da bir Süper Lig maçı izlemeye hasret kaldık. Adana'da sporcu yetişmesini istiyorsak alt yapıya destek olmalıyız. Bunun yanında şunu belirtmek isterim ki; her iki takıma eşit mesafedeyiz. Geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor'a destek olmuştuk. Şimdi de Adanaspor'a destek oluyoruz. İnşallah 2'ci devrede de imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

 

AKGÜL'DEN MANİSA MAÇINA DAVET

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Başkan Karalar’ı Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak olan Adanaspor- Manisaspor maçına davet etti. Bu davete karşılık Başkan Karalar, bu maçı çok izlemek istediğini fakat o gün il dışında önemli bir toplantısı olduğunu ve bu nedenle gelemeyeceğini söylerken bir sonraki müsabakada tribündeki yerini alacağını söyledi.