Başta Sivil Toplum Kuruluşları olmak üzere Adana’nın tüm demokratik kitle örgütlerini Adana Demirspor’a maddi-manevi desteğe çağıran Önder Serin “unutulmamalıdır ki şampiyon olursak Adana olarak Süper lige çıkacağız. Bu gerçekle tüm Adanalıları desteğe davet ediyorum” dedi. 

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin yaptığı yazılı açıklama ile maçlarına gelerek maddi manevi destek veren Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’a teşekkür etti.
“ Play-Off  hedefleyen takımımıza Süper lig yolunda desteklerini esirgemeyen, Valimiz Sn. Hüseyin Avni Coş’a, her zaman yanımızda olan ve herşeye rağmen olmaya devam eden en büyük destekçimiz Adanalı, Belediye Başkan vekilimiz Sn. Zihni Aldırmaz’a ve tüm maçlarımızı yakından takip edip bize güç veren İl Emniyet Müdürümüz Sn. Ahmet Zeki Gürkan’a Çok teşekkür ederiz.” dedi.
“Bu desteklerinizi ADANA ve Adana Demirspor camiası unutmayacaktır. Yeter ki desteklerinizi esirgemeyin.” Şeklinde konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin “ancak bunlar yetmez. Hedef şampiyonluk ise, hedef süper lige çıkmak ise hedef spor ile markalaşmak ise kentin tüm dinamikleri Adana Demirspor’umuza destek olmalıdır. Uzun lig maratonunun bitimine az bir süre kala en az Valimiz, en az Büyükşehir Başkan vekilimiz en az İl Emniyet müdürümüz kadar Meslek odalarından, Sivil toplum Kuruluşlarından yani Adana’yı Adana yapan kentin tüm dinamiklerinden, maddi-manevi destek bekliyoruz. Unutulmalıdır ki Şampiyon olursak, Süper lige çıkacak olan sadece Adana Demirspor değil ADANA olacaktır.