Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la birlikte spor ilçenin dört bir köşesine ve her yaşa rahatlıkla ulaşmaya başladı. Seyhan Belediyespor bünyesindeki antrenörler sabah günün ilk ışıklarıyla birlikte Seyhan’ın farklı mahallelerinde önceden ilan edilen spor sahalarında vatandaşlara sabah sporu yaptırıyor. Sabah sporların birçoğuna Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da katılıyor.
Seyhan’da vatandaşların katılımıyla yılın her günü 6 ayrı bölgede 12 antrenör eşliğinde Sabah Sporları devam ediyor. Seyhan Belediyesi’nin Sabah Sporu faaliyetlerine katılmak için Akkapı Güney Yıldızı Parkı, Atatürk Parkı, Pınar Mahallesi Füze Selami Spor Kompleksi, Mavi Bulvar Şehitler Parkı ile Emek Mahallesi’ndeki Emekspor Tesisleri’ne 06.00 ile 08.00 arasında gitmek gerekiyor.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sağlıklı bir yaşam için sporun her yaşta yapılması gereken çok önemli bir aktivite olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın sabah sporlarını bilinçli yapabilmeleri için uzman isimler görevlendirdik. Her yaşa uygun bedensel hareketleri uzman hocalarımızın gözetiminde yaptırıyoruz. Vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği sabah sporlarımıza tüm Adanalı hemşerilerimiz davetlidir” diye konuştu.