Adana Demirspor  geçtiğimiz pazar günü Anhkaragücü'nü 4-1 yenherek ligde 5'te 5 yaptı. Mavi lacivertliler hayli coşkulu bir çizgi yakaladı. Özellikle son maçta 5 Ocak Stadı'nın tıklım tıklım dolması ve sonucunda Demirspor'un da 3 puanı 4 golle taraftara hediye etmesi ayrıca bir güzellikti. Dolayısıyla her noktada mutluluk vardı.

Ancak kendini bilmez bir taraf sahaya girerek tüm herkesin mutluluğuna gölge düşürdü. Maçın ikinci yarısında Ankaragücülü taraftarların başladığı olayların devamında kapalı tribünden bir taraftar sahaya atladı. Orta yuvarlağa yakın bir bölgeye kadar gelen taraftar ne yapacağını bilmez bir tavır içinde bir de sağa sola bakıp dururken, kulübün masörü Abdullah Selen  ani bir reflksle soluğu bu taraftarın yanında aldı.

Kendini bilmez taraftarı kucaklayan masör Abdullah Selen, taraftar demeye bin şahit isteyen bu genci kucaklayarak hızlı bir şekilde olay çıkarmasına da müsade etmeden saha dışına çıkardı. Tüm bu gelişme 2-3 saniye içinde gerçekleşti.  Diğer taraftarlar ise bu genç taraftara tepki gösterdiler.

Ligde 5 'te 5 yapan demirspor'a şimdi ceza kapıda. kendini bilmez bu gencin sahaya girmesi nedeniyle belki de Demirspor'un iç sahadaki maçında tribüne taraftarlar alınmayacak. İşte bunun adına Demirspor sevgisi deniyor!