Demirspor'un Futbol Federasyonuna gönderdiği yazıdan olumlu yanıt geldi. Kart cezalıları Burak ile Uğurtan, Bandırmaspor karşılaşmasında forma giyebilicekler.
Bilindiği üzere Adana 5 Ocak Stadı'ndan oynanan Altınordu karşılaşmasında stoper Burak son adam olarak rakibini yere indirdiği gerekçesiyle direkt kırmızı kart görmüştü. Ayrıca sol bek oyuncu Uğurtan da yine Altınordu karşılaşmasında dördüncü sarı kartı görerek yine Burak gibi cezalı duruma düşmüştü. Dolayısıyla bir sonraki oynanacak yani Mardinspor karşılaşmasında cezaları nedeniyle forma giyemeyeceklerdi.
Mardinspor karşılaşması geçtiğimiz pazar günü sahaya çıkmamaları nedeniyle oynanmadı. Demirspor bu maçta takım listesini hakemlere verdiler. Yapılan kontrolde Demirspor'un sahaya çıktığı tutanaklara geçti. Burnak ve Uğurtan ile ilgili olarak Mardin'in sahaya çıkmaması nedeniyle kafalarda yine de soru işareti kaldı.
Demirspor hemen Futbol Federasyonuna yazı geçti. Yazıda Mardinspor'un sahaya çıkmaması cezalarda engel olmadığı, bu durumun 94. maddenin 12. bendinde olduğu gibi müsabakanın geçerli olduğu belirtildi. Dün Futbol Federasyonundan gelen telefonda, "bizlerin size yazı geçmesine gerek yok. Burak ile Uğurtan, Bandırmaspor karşılaşmasında forma giyebilir." ifadesi kullanıldı. Dolayısıyla her iki oyuncu da Bandırma maç kadrosuna alındı.
Burak ile Uğurtan, gelişmeler üzerine mutlu olurken,"Önemli bir maça çıkacağz. Bu zorlu mücadelede takımımızı yalnız bırakmayacağız. Bu zorlu mücadelede bizlerde olacağız. Hocamız görev verdiği takdirde formaya giymeye hazırız."dediler.
--------

U 18 Ankaragücü'ne yenildi

Demirspor'un U 18 takımı kritik maçta iki puan gerisindeki Ankaragücü'ne 4-3 yenilmekten kurtulamadı. Bir ara 4-1 yenik duruma düşen mavi lacivertliler maçı 4-3'e getirmesine rağmen son 10 dakika istenilen beraberlik golünü atamadı ve sahadan yenik ayrıldı.
Teknik direktör İbrahim Çolak,"Çok önemli bir fırsatı değerlendiremedik. Oyuncularım özellikle ikinci yarıda çok iyi mücadele ettiler. Bu yarıda yediğimiz golün dışında pozisyon vermedik. Artık diğer maçlarımızı düşünmeye başlayacağız."dedi.
-----

Çift idman proğramı

Teknik direktör Durmuş Ali Çolak, deyim yerindeyse oyuncularının gözünün yaşına bakmıyor. Sabah kuvet salonunda oyuncularını çalıştıran Çolak, öğleden sonra ise taktik idmanı proğramı uyguladı.
Özellikle öğleden sonra yapılan antrenman kıran kırana geçerken, bir çok oyuncunun geçici olarak sakatlar yaşadığı görüldü. İşin güzel yanı ciddi sakatlıklar yaşanmadı.
-----
Sait, Adıyamanspor'da

Sezon başında transfer edilen Sait, transfer döneminin bitimine saatler kala Adıyamanspor ile anlaşmaya vardı. Lige iyi giriş yapan ancak daha sonra yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalan Sati, önceki gün gitmek istediğini belirtti.
Mavi lacivertli forma altında sadece Kızılcahamam'a gol atan Sait, dün mesai bitimine saatler kala sözleşmeyi imzalarken, mutlu olduğunu söyledi. Sait,"demirspor'da güzel günlerim geçti. Arkadaşlık üst düzeydi. Böyle bir ayrılık oldu."dedi.
-----
İdmanda olsa geçit yok

Dün öğleden sonra yapılan taktik idmanında oyuncuların hırsı ve ortaya serdiği mücadelesi görülmeye değerdi. Lig maçı gibi ciddi geçen taktik idmanında özellikle savunma elemanları forvet ve orta saha oyuncularına geçit vermediler.
Takımdaki tüm savunma oyuncuları aynı performansta mücadele ederken gol kısırlığı yaşandığı görüldü. Sülayman Varlık,"Burada işi ciddi tutuyoruz. Bandırma maçının atmosferini şimdiden yaşıyoruz. "şeklinde konuştu.
---
Burhan'a terapi
 
Formsuz bir sürecin devamında Altınordu karşılaşmasındaki mücadelesi ile göze batan buna rağmen gol atamayan Burhan ile teknik heyet sürekli konuşuyor.
Teknik direktör Durmuş Ali Çolak, Burhan'ın mutlaka şanssızlığını yeneceğini dile getirirken, ktakım arkadaşları da bir o kadar golcü oyuncuya yardımcı oluyorlar.