İl finalinin şampiyonu olarak bölge finaline katılan Burç Çukurova Ortaokulu, Malatya Rahime Batu Koleji ve Gaziantep Kolej Vakfı’nı yenmeyi başararak, şampiyonluğu elde etti. Böylece  ‘Türkiye yarı Finalleri’ne katılma hakkını elde eden Burç'lular,  Konya'da düzenlenecek Türkiye yarı finallerinde Adana'yı temsil edecek. Burç Çukurova, aynı başarıyı Konya’daki grup elemelerinde gösterip, Türkiye finallerine katılmak istiyor.

 

“ADANA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Özel Burç Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sultan Sözeri, sadece eğitim alanında değil, sosyal, kültürel ve sportif alanda da başarıyı önemsediklerini vurguladı. Sözeri, bu kapsamda basketbolda ortaya konulan performansın, kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımızla ‘Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri’nde Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

 

“KONYA’DA HEDEFİMİZ; GRUP BİRİNCİLİĞİ”

Adana’daki il finallerinde ortaya koydukları başarıyı, Konya’da gerçekleştirilecek olan grup elemelerinde de göstermek istediklerini anlatan Sultan Sözeri, “Konya’da grubumuzu birinci olarak tamamlayıp, yolumuza da emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyoruz. Play-off’a kalıp, Adana'mızı gururlandırmak istiyoruz. Bunun için de işimizi sıkı tutuyoruz. Oyuncularımız grup maçlarına sıkı bir şekilde hazırlanıyor” diye konuştu.