Kulüp Başkanı Önder Serin’i makamında ziyaret eden ve tesisleri gezen Başkan Çelikcan futbolcuları antrenmanda ziyaret ederek baklava ikram etti. Son haftalarda alınan kötü sonuçların ve şanssızlığın kırılması temennisinde bulundu.

 

Adana Demirspor Kulübünün çok güzel bir tesise sahip olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana’da oynanan bütün maçları takip etmeye çalıştığını belirterek ‘Artık Adana halkı sizleri Süper ligde görmek istiyor. Bu yönde beklenti çok fazla. Yıllar önce her 2 kulübümüz de 1.ligde iken zevkli ve çekişmeli maçlar oluyordu. Adana ekonomisine de katkı sağlıyordu. Hafta sonu oynanacak maçta ve tüm kalan maçlarda sizlere üstün başarılar diliyorum artık şanssızlığınızı da rakibinizi de yenin istiyorum’ şeklinde konuştu.

 

Kendisinin Adana’da doğup büyüdüğünü belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ‘Biz her 2 kulübümüzü de artık süper ligde görmek bizleri mutlu edecektir. Her 2 kulübümüze de bu vesileyle şampiyonluklar diliyorum.’ şeklinde konuştu.