Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sporun ve sporcunun dostu olduğunu her fırsatta gösteriyor. Başkan Soner Çetin, gelenekselleşen malzeme yardımını, bu yıl da gerçekleştirdi. 
Malzeme ihtiyacı olan spor kulüplerine her sene destekte bulunan Başkan Çetin, Türkan Saylan Spor Kompleksinde spor malzemelerini sporculara dağıttı. “Sporu ve sporcuyu seviyoruz’” diyen Çetin, “Amatör sporun ve Adana sporunun her zaman yanındayız. Geleneksel hale getirdiğimiz amatör spor kulüplerimize malzeme yardımı desteğimizi sürdüreceğiz ve her zaman spor kulüplerimizin yanında olacağız’’ şeklinde konuştu. Çukurova Belediye Spor Kulübünün alt yapıya önem verdiğine ve çok iyi sporcular yetiştirdiğine dikkat çeken Başkan Çetin, “Yakın zamanda bir sporcumuz Beşiktaş’a transfer oldu. Kayserisspor’a da bir diğer pırıl pırıl gencimizi gönderdik. Ben inanıyorum ki, bugün burada beraber olduğumuz sporcu kardeşlerimizin arasından da çok değerli sporcular çıkacak. Hem Adana’mızı, hem de Türkiye’mizi, dünyada temsil edecek. Amatör spor kulüplerimizin hepsine kulvarlarında başarılar diliyorum” dedi.


BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Adana Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Ali Gülleri’de amatör spor kulüpleri adına Soner Çetin’e teşekkür ederek plaket verdi. Gülleri “Çukurova Belediye Başkanı’mız Soner Çetin sporcularımıza yaptığı malzeme desteğini artık gelenekselleştirdi. İlçede bulunan tüm amatör spor kulüpleri adına kendisine şükranlarımı sunuyorum’’ dedi. Konuşmaların ardından, Başkan Çetin, sporculara malzemelerini dağıttı.