Satışa sunulan kombine kartlardan (ÇGC) Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir satın alarak turuncu-beyazlılara katkıda bulundu.
Kombine kartı alarak kulübe destek olarak düşüncelerini açıklayan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e teşekkür eden Adanaspor Genel Menajeri Şevket Erden konu hakkında yaptığı açıklamasında şunları söyledi:
“Adanaspor ’umuzun 2016-2017 basketbol sezonu kombine kartlarına 7’den 70’e her kesin sahip çıkarak satın alması bizleri sevindirmektedir. Adana’nın takımına verilen bu anlamlı destek bizlere güç katmaktadır. Spora ve basketbola olan yakınlığı tanınan değerli dostumuz Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir iyi bir Adanalı olduğunu bir kez daha gösterdi.”
 Adanaspor erkek basketbol takımının yıllardır tüm olumsuzluklara karşılık dimdik ayakta durarak onur mücadelesi verdiğine dikkat çeken Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir , “ Erkek basketbolu gerek kıyasıya mücadele, gerekse kalite ve popülerlik bakımından büyük ilgi çekmektedir. Adanaspor basketboldaki gurur kaynağımız. Kombinelerden satın alarak ve maçlarına giderek kendilerine destek olacağız” diye konuştu.