4 ve yukarı ya
şlı 8 safkan İngiliz atlarının katıldığı yarışı, Atilla Seriner’in GİFTED AKAY isimli safkanı, jokeyi Halis Karataş ile kazandı. Koşuda ikinciliği DAYI, üçüncülüğü MURATHAN, dördüncülüğü ise MIA adlı atlar kazandı.

Yarışta ilk sırayı alan atın sahibi Atilla Seriner’e kupasını Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, çiçeğini ise ÇGC önceki dönem başkanlarından Kurtar Çakın takdim etti.

Yeşiloba Hipodromu Şeref Tribününde gerçekleşen törende, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, günün anısına Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’ya bir buket verirken, yaptığı konuşmada Adana’nın TJK için önemine değindi.

Esendemir, “Bugüne kadar Türkiye Jokey Kulübü’ne Adana’dan 3 başkan çıktı. Şu anda halen ikisi aramızda ve biz kendileriyle gurur duyuyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Törene Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi ve TJK Eski Başkanlarından Behçet Homurlu, Yeşiloba Hipodrom Müdürü Süha Mutlu, ÇGC Yönetim Kurulu üyesi Durmuş Ali Başkan, Mutlu Mete ve Arif Basri Baş, TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz da katıldı.

1300 metre mesafeli kum pistte koşulan yarışta birinci gelen atın sahibine 39.500 TL, ikinci gelen atın sahibine 15.800, 3.gelen atın sahibine 7.900 TL, 4.gelen atın sahibine 3.950 TL ikramiye ödendi.