Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, 12 yıl aradan sonra Adana’nın Süper Lig özlemini sona erdiren Adanaspor Kulübü’nü ve Türk tenis tarihinin en büyük şampiyonluğuna imza atan TEB BNP Paribas İstanbul Cup WTA Şampiyonu Adanalı Milli Tenisçi Çağla Büyükakçay’ı kutlayıp, Adanalılar adına teşekkür etti.  Adanaspor’un ve Büyükakçay’ın Adanalıların yüzünü güldürdüğünü dile getiren Barut, “Bugün Adana’nın, Adanalıların günü. Şimdi sıra Adana Demirspor’umuzda. Adana Süper Lig’de ikinci takımını görmek istiyor” dedi.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, yayımladığı mesajda; ligin bitimine üç hafta kala Gaziantep Belediyespor engelini 3-2’lik skorla aşıp PTT 1.Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Adanaspor’a Süper Lig’de başarı diledi.

Adanaspor’un başarısının azimli ve kararlı bir mücadelenin sonucu olduğunun altını çizen Barut, Adanaspor Kulübünün her bir ferdine ve taraftarlarına Adanalılar adına teşekkür etti. Barut, “Adanaspor’umuz yaşamın acıdan, kandan ve gözyaşından ibaret olmadığını, mutlulukların da var olduğunu bize hatırlattı. Şimdi sıra Adana Demirspor’umuzda. Süper Lig’de ikinci takımımızı da görmek, mutluluğumuzu ikiye katlamak istiyoruz” diye konuştu.

Adanalı Milli Tenisçi Çağla Büyükakçay’ın da aynı gün Türk tenis tarihinin en büyük şampiyonluğuna imza atarak Adanalıların yüzünü ikinci kez güldürdüğünü belirten Barut, “Çağla Büyükakçay’ın TEB BNP Paribas İstanbul Cup WTA Şampiyonluğu’nu da kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bir günde iki kez yüzümüzü güldüren sporcularımıza tüm Adanalılar adına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.