Hadi, Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Spor Kulübü Masa Tenisi Branşı Sorumlusu Ali Türemiş, antrenörler Ufuk Altınkaya, Süleyman Çullu ve Tuncay Bozkurt  ile Mersin’de Türkiye birincisi olan kız sporcular ile erkeklerde üçüncü olan erkek sporcuları makamında kabul ederek başarılarından dolayı kutladı.

-“ZEKİ OLMAYANLAR SPORDA BAŞARI YAKALAYAMAZLAR”-

Zeki olmayanların sporda başarı yakalayamayacağını ifade eden Hadi, çok çalışan, kendine güvenen, sorumluluk alan gençlerin madalya şansının yüksek olduğunu belirterek, sporculara yönelik şunları kaydetti:

“Kentimizde 51 branşta spor yapılıyor. Bunların arasında en başarılı olarak Masa Tenisi görüyorum. Mersin’de güçlü rakiplere rağmen Türkiye Şampiyonu olan Çukurova Üniversitesi kız takımını ve üçüncü olan erkek takımının kazanmak için çaba gösteren sporcularını, onları müsabakalara hazırlayan antrenörlerini ve sporcuları yüreklendiren izin veren aileleri kutluyorum. Ben de spora çok küçük yaşlarda başladım. Spor sayesinde iyi makamlara geldim. Sizleri de geleceğin bakanı, başbakanı görmeyi arzuluyorum. İnsanlar istesin başaramayacakları hiçbir şey yok. Masa tenisinde Çin’i, Japonya’yı bile yenebiliriz.”

-AİLELERLE BİRLİKTE PİKNİK YAPMA SÖZÜ-

Hadi, sporculara tesis ve malzeme konusunda gerekli desteği verdiğini  belirterek, “Sporcular en iyi raket, en güzel spor malzemesi ile müsabakalara çıkmaları onları motive eder. Bir de sporcu ailelerin tanışması birbirleriyle tanışmaları başarıya yansır. Yakın gelecekte hava koşullarının iyi olduğu günlerde bizlerin organize edeceği piknik gerçekleştirelim” dedi.

Federasyon İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Kayseri’de gerçekleştirilen Grup Birinciliği’nde başarı sağlayarak Mersin’de yapılan Türkiye Birinciliği’ne katılmaya hak kazandıklarını belirterek, “Mersin’de ki Türkiye şampiyonasına kızlarda ve erkeklerde 2 takımla gittik. Güçlü rakiplerimize rağmen kızlarda takım halinde şampiyon, erkeklerde ise üçüncü olduk. Ayrıca tek bayanlarda İpek Karahan şampiyon oldu. Abdullah Talha Yiğenoğlu-Zihni Batuhan Şahin ile Aybüke Öner-Fatma Aykutluğ’un çiftlerde Türkiye üçüncüsü oldular” diye konuştu.

Taşkıran, kendilerine her konuda yardımcı olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi’ye teşekkür ederek, destek sayesinde milli takımlara daha çok sporcu göndereceklerini sözlerine ekledi.