Ülken Can sol açık ve forvet mevkiinde görev yapmaktadır. Geçen sezon 19 gol atarak şampiyonluğa giden yolda takımını sırtlamıştır. Yeni, sezonun başlamasını iple çeken ikiz kardeşler yeni sezon hazırlıklarına çoktan başlayıp antrenmanlara devam etmektedir. Takımdaki havanın mükemmel olduğunu herkesin birbirine saygı ve sevgi çerçevesi içinde destekleyerek; profesyonel bir takım zihniyetinde maçlara hazırlanıldığını söyleyen, Ülken Can yıllarca profesyonel liglerde oynamış olan abilerimle beraber oynamanın ve aynı havayı solumanın gurur ve onurunu yaşadığını, yeni sezonunda en büyük şampiyonluk adayı yine Çukurova Demirspor olacağını söyledi. 
Seyhun Can ise; stoper, ön libero, sağ açık ve forvet gibi bir çok mevkide oynayabilen genç oyuncu tam bir görev adamı mevkisini ve görevini yadırgamadan her maç canla başla mücadele etmektedir. Seyhun Can ise bu sezon ligde 13 gol atarak takımına katkı koymuştur.
Yeni sezon için ise Şampiyonluk parolasıyla başlayacaklarını ve gecen sezonki gibi şampiyonluğa uzanacaklarından emin olan genç oyuncu televizyonda yıllarca izlediğimiz futbolcu abilerimle aynı ortamda bulunmanın rüya gibi olduğunu söyledi. Yıllarca Türk futboluna hizmet vermiş abilerimle aynı sahada mücadele etme şansına ulaştığı için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.
Böyle bir kadroda bulunmanın herkese nasip olmayacağının farkında olduğunu söyleyen Seyhun Can elimden gelenin en iyisini yaparak bu sezonda şampiyon adaylarından biri biz olacağız dedi.