Hadi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Uluslararası Bisiklet Birliği’nin (UCI) faaliyet programında yer alan ve Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilecek  “19. Alanya Uluslararası Dağ Bisiklet” yarışmasına Adana’dan 5 sporcu katılacağını söyledi.

30 yıldır çeşitli kentlerde il spor müdürlüğü yaptığını ve bisiklet sporunu iyi yerlere taşıdığını ifade eden Hadi, şöyle devam etti:

“Bisiklet sporu her yaşta herkesin yapacağı bir spor dalı. Kentimizde hava koşullarından dolayı 12 ay yapılabilen bisiklet sporunu yaygınlaştıracağız. Özellikle il temsilcisi olarak yeni atadığımız eski milli bisikletçi Ahmet Şahin Ünsal’ın bilgi, deneyim ve heyecanıyla bu spora önemli katkısının olacağına inanıyorum. Hedefimiz, milli takımlara kentimizden yeni sporcular kazandırmaktır.”

Hadi, Alanya’ya gidecek sporcu, antrenörlerin ulaşım ve malzemelerini karşıladıklarını da sözlerine ekledi.

-“MADALYA İLE DÖNECEĞİZ”-

Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Ahmet Şahin Ünsal, göreve yeni başlamasına rağmen ekibine güvendiğini, güçlü rakiplere rağmen Alanya’dan madalya ile döneceklerini söyledi.

Disiplinli çalışmanın meyvesini alacaklarını ifade eden Ünsal, “Bisiklet camiasından hiçbir zaman kopmadım. Adana’da ki birlik ve beraberliği göz ardı edemeyiz. Bizlere güvenen ve destek veren başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile diğer yetkililere teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bisiklet Bölge Antrenörü Fatih Aydın’nın yönetiminde müsabaka için aylardır hazırlık yapıldığının altını çizen Ünsal, sporcular Mehmet Diri, Erdem Akgül, İsmail Mutlu Demir, Erdi Dur, Oğuzhan Tanrıverdi’nin Adana’yı başarıyla temsil edeceklerine inandığını açıkladı.