Adana Demirspor nihayet rahat bir nefes aldı. Ligde sıkıntılı bir sürece giren mavi lacivertliler, Ankaragücü galibiyetiyle bu sürece nokta koydu. Ankara'da oynanan maçı 4-1 gibi farklı bir skorla kazanan Adana Demirspor hem kötü gidişe 'dur' dedi hem de Brezilyalı golcülerini yeniden kazanmasını bildi. Brezilyalı golcüler 3 gole imza attı.

Demirspor'un sıkıntılı süreci Denizli galibiyetiyle başladı. Bu süreç tam 6 hafta sürdü. demirspor bu süreci bir türlü durduramazken taraftarlarda hayli gerildi. Özellikle Şanlıurfaspor karşılaşmasında ve sonrasında yaşanılanlar moralleri iyice kaçırdı. Ankaragücü maçına bu hava ile çıkan mavi lacivertliler 4 gol atıp 3 puanı alıp Adana'ya keyifli döndü.

Alt sıralarla işi kalmayan Adana Demirspor şimdi play-off sıralaması için hesap yapmaya başladı. Hesap içerisinde başlangıç ise Bucaspor karşılaşması. İlk maçta rakibine yenilen mavi lacivertliler hem rövanşı almak istiyor hem de play-off grubuna katılmak için toplayabildiği kadar puan toplamak istiyor. Bunun içinde yapılacak çalışmalar da futbolculara gerekli motivasyonlar yapılacak.

--------------------------------------

Berat sakatlandı

 

Adana Demirspor'a Beşiktaş'tan kiralanan Berat, Ankaragücü maçında sakatlandı. Mücadeleci futboluyla beğeni kazanan Berat,  maçın sonlarına doğru kasığındaki ağrı nedeniyle oyundan çıktı.  berat'ın bugünden itibaren yapılacak tedavilerinin devamında hafta sonu takımdaki yerini alıp almayacağı belli olacak. Ankaragücü galibiyetiyle rahatladıklarını anlatan Berat, "takım arkadaşlarımı kutluyorum."diye konuştu.

---------------------------------

Keremcan'a yan bakılmıyor

 

Formayı bir aldı pir aldı. Bırakmaya da niyeti yok. Geçtiğimiz sezon ocak ayında Demirspor'a transfer olan Keremcan, şampiyonluktaki mücadelesi PTT 1.liginde de devam ediyor. Rakip kim olursa olsun kendi kulvarında geçit vermeyen Keremcan, "Mücadele etmemiz gearekiyor. Bununla beraber başarılı olmamız gerekiyor. Elimizden geldiğince formamızın hakkını vermeye çalışıyoruz."şeklinde konuştu.

--------------------

İrfan Demirspor'a rakip...

 

Sezon başında Orduspor'dan kiralanan İrfan, teknik heyetin raporu doğrultusunda Ocak ayında sözleşmesi fesh edilmişti. İrfan, transferin son gününde Bucaspor'a imza atmıştı. Burada kısa sürede yeniden toparlanan İrfan, takımına olumlu katkı koymaya başladı. son oynanan Antep maçında da takımı adına golünü atan İrfan, bu hafta Demirspor'a karşı forma giyecek.

-----------------------

Rıdvan yine kesik yer mi?

 

Rize deplasmanında takımının en iyisiydi Rıdvan Koçak...Devam eden maçta kendisini yedekte buldu. Rıdvan'a bir şans daha geldi ve Ankaragücü maçında takımının en iyilerindendi. Şimdi hafta sonu Bucaspor maçı var. Rıdvan kesik yer mi? Taraftarların beğenisini kazanan Rıdvan, oynadığı kulvarda 90 dakika boyunca aynı Keremcan gibi adeta tekmeye kafasını uzatıyor ve haklı olarak formasını giyiyor; kesik yemediği süreçte...

---------------------------------