Dün tesislerde haftanın son idmanını yapan Demirspor’da teknik direktör Yücel İldiz oyuncularına bugün izin verdi.

Balıkesirspor maçının taktiksel çalışmalarını yapacaklarının altını çizen teknik direktör Yücel İldiz,”Yeni transferlerle artık kalitemizi daha da artırdık. Bundan sonra işimize bakacağız. Uyum sorununu bir an önce giderip bolumuza bakacağız.”dedi.

-----------------------------------------------------------------------------

Mehmet Eren’e saygı


Adana Demirspor’a Antalyaspor’dan transfer edilen kanat oyuncusu Mehmet Eren, merhum Ali Hoşfikirer’in anısına düzenlenen özel maçta eski takımı olan Antalyaspor’a karşı forma giydi. Maç öncesinde eski takım arkadaşları Mehmet Eren’in etrafını sararken ona saygılarını gösterdiler. Mehmet Eren de onlarla sıkı bir şekilde sohbet ederken, maç öncesinde dostluk mesajları verildi. Mehmet Eren de Antalyaspor maçında gösterdiği performansla her geçen gün çıtayı yukarıya doğru çekiyor. Mehmet Eren, transferlerle daha da iyi olacaklarının altını çizerken,”Bizim için önemli olan ligde başarmak. Bunu başaracağız.”dedi.

Timuçin’den Önder Serin’e haciz!


Geçtiğimiz sezonun Başkanı Önder Serin, Timuçin ile birlikte teknik direktör Mustafa Uğur’u tepkilere rağmen göreve getirmişti. Tüm uyarılara kulak asmayan Başkan Önder Serin, inanarak Mustafa Uğur ile anlaşmıştı. Bu konuda daha önce de Timuçin Beyazıt ile de görüşmüştü.

Bir sezon geride kaldı ve geçen sezonun antrenörü Timuçin Beyazıt Başkan Önder Serin’e 25 Bin TL’lik alacağına istinaden haciz işlemi başlattı. Timuçin’in avukatının da alacağı faiziyle aldığı da dile getirilen konular arasında. Başkan Önder Serin, konu ile ilgili olarak konuyu yalanlamadı ama konuşmadı da.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dorge hala düşüşte!

Son oynanan 1461 Trabzon maçında sergilediği kötü futbol ve kaçırdığı net pozisyonlarla gündeme oturan Demirspor’un yabancı golcüsü Dorge, Antalyaspor özel maçında da yine kötüydü. Bir türlü istenilen çıkışı yakalayamayan Dorge, etkisiz futboluyla seyircisinin karşısına çıktı. Teknik direktör Yücel İldiz bu oyuncuyu ikinci yarıda oyundan aldı. Dorge’nin yerine Karabükspor’dan alınan genç golcü Aybars oyuna dahil oldu ve bu oyucudan daha da hareketli bir futbol sergiledi.

Junınho penaltı atmasın!

Geçtiğimiz sezondan penaltı kaçırma alışkanlığı edinen Junınho , Antalyaspor özel maçında da penaltı kaçırdı. Junınho’nun düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını ilk önce Erçağ kullanmak istedi. Ancak Junınho bırakmak istemeyince Erçağ sinirlendi. Bu oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirdi. Daha sonra topun başına geçen Junınho topu kaleciye nişanladı ve takımını golden etti. Böylelikle geçen sezon Denizli maçında penaltı kaçıran Brezilyalı bu sezonda perdeyi açmış oldu.

Birol tam isabet

Geldi geliyor derken nihayet Birol Demirspor’a imza attı ve ilk kez mavi lacivertli formayı ayağının tozuyla giyme imkanı buldu. Antalyaspor maçında oyuna sonradan giren Birol, henüz hazır olmamasına rağmen ne kadar klas bir oyuncu olduğunu gösterdi. Duruşu, stili, müdahaleleriyle bir anda göze batan Birol, başarısını Demirspor’a aktaracak. Demirspor’a geldiği için mutlu olduğunu anlatan Birol,”İyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Böylesi hazırlık maçında bile 5 bine yakın taraftarın gelmesi bizleri büyüledi. Hep beraber başarıya koşacağız.”diye konuştu.

Aybars gol umudu oldu

Yine Karabükspor’dan alınan genç golcü Aybars, Dorge’nin formsuzluğuyla adeta gol umudu oldu. Oynanan hazırlık maçında ilk kez Demirspor formasını giyen ve taraftarıyla tanışma imkanı bulan Aybars, mücadelelerde hayli diri kaldı. Bu bölge için çare olacağa benzeyen Aybars, hayli iddialı. Varsa eğer gol sorununun kalmayacağını anlatan Aybars,”Çok iyi takımız. Beklediğimden daha iyiyiz. Göreceksiniz çok daha iyi olacağız.”dedi. Bilindiği üzere Aybars, Karabükspor’dan kiralık olarak alındı.

Emre Selen eldivenleri bırakmaz

Adana Demirspor alt yapısından yetişen ender kalecilerden Emre Selen, yine bir özel maçta eldivenleri giydi. Orkun’un gitmesiyle beraber Şener’in ardından yedek kulübesinde oturan Emre Selen, Recep’in alınmasıyla da ayrı bir rekabete girdi. Ancak, yaşının genç olmasına rağmen Milli formayı da giyen Emre Selen eldivenleri bırakmaya niyeti yok. Kayserispor maçında müthiş bir mücadele örneği sergileyen Emre Selen, eldivenler için ‘bende varım’ dedi. Her zaman için mücadele var olacağını açıklayan Emre Selen,”Mutlaka kaleye geçeceğim. Bunun için çok çalışıyorum. Bu rekabette mutlaka olacağım.”dedi. Taraftarlar Emre’nin başarılı kurtarışlarının devamında onu alkışlayarak ödüllendirdiler.