Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel, taraftar desteğinin önemli olduğunu belirterek, “Bu maçta cezalıyız. Ancak bayan taraftarlarımızın desteğiyle maçı alacağımıza inanıyorum. Bayan taraftarlarımızın stada rahat gelebilmeleri için otobüs tahsis ettik” dedi.

Adana Demirspor, cezalı olduğu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için kentin belli merkezlerinden otobüs kaldıracak.

Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel, Pazar günü saat 20.00’deki maça sadece bayan ve çocuk taraftarların alınacağını belirterek, “Evimizde oynayacağımız sezonun ilk maçını cezalı olmamız dolayısıyla sadece bayan ve çocuk taraftarlarımız izleyebilecek. Adana Demirspor taraftarın güç alan bir takım. Bayan taraftarlarımız da takımlarını layıkıyla destekleyeceğinden, mavi lacivertli futbolculara güç vereceğinden kuşkumuz yok. Bunun için maç öncesi kentin belli noktalarından otobüs kaldırıcağız, bayan ve çocuk taraftarlarımızı 5 Ocak Stadı’na taşıyacağız. Maç sonu da yine aynı otobüslerle taraftarlarımız evlerine bırakılacaktır. Taraftarımıza bu hizmeti ücretsiz olarak sunacağız” dedi.

Adana Demirspor Kulübü tarafından tahsis edilen otobüsler maç günü saat 18.30 şu noktalardan hareket edecek:

1- Turgut Özal Bulvarı Kurttepe Kavşağı

2- Baraj Yolu Duygu Kafe önü

3- Kenan Evren Bulvarı Çukurova Elektrik Lisesi Önü

4- Küçük Saat 5 Ocak Meydanı

5- Şakirpaşa Krakolu Önü, Meydan Mahallesi

6- Yamaçlı, Endüstri Meslek Lisesi Önü

7- Belediye Evleri

8- Yeşilevler Diyap Durağı

9- Mavi Bulvar Groseri Önü

10- Kiremithane Mahallesi Yüreğir Başkent Hastanesi önü


DEMİRSPOR’UN BALIKESİR VE BUCA MAÇLARI CANLI YAYINLACAK

Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, CHP Adana Milletvekili Turgay Develi’nin, Demirspor maçlarının TRT’den canlı olarak yayınlanması için TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ile görüştüğünü bildirdi.

Milletvekili Develi’nin Şahin ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini ifade eden mavi-lacivertli kulübün basın sözcüsü Yüksel Yavuz, “5 Ocak Stadı’nda cezamız nedeniyle seyircisiz oynayacağımız Balıkesirspor ve Bucaspor karşılaşmalarımız TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. CHP Adana Milletvekili Turgay Develi’ye duyarlılığı için Mustafa Tuncel başkanlığındaki yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz” dedi.