Adana Demirspor’a katkı sağlamak için Adana’ya geldiğini belirten Bulak, “Takımımıza kulübümüze şehrimize katkı sağlamak istiyoruz. Çok iyi bir tesisimiz var. Türkiye’nin en ateşli taraftar grubumuz var. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

Transfer Çalışmaları

Transfer çalışmalarının belirli bir program dahilinde yürütüldüğünü belirten Bulak, “Elimizde geçen sezondan kalan çok oyuncumuz yok. Doğrusu çok da kalmalarını arzu etmiyoruz. Çok transfer yapmak kolay bir şey.  Zorluğu çok insanla ilişkiye geçmek. Kolay tarafı çok oyuncu olduğu için istediğinizi seçip alabilirsiniz. Biz çok transfer yapmak istiyoruz ve hem de iyisini yapmak istiyoruz. Yabancı hakkımız var ama biz mutlaka kota dolacak 10 yabancı alacağız düşüncemiz yok. Az olsun iyisi olsun bunun çabası içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.
Bir basın mensubunun ‘Adana Demirspor kadrosunda geçtiğimiz seneden 2-3 oyuncu kalacak bu bir handikap mı?’ sorusuna ise Bulak, bu sorunun Türkiye futbolunda olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Bu konuda sadece Gençlerbirliği ve Altınordu’yu örnek verebilirim bu sıkıntıyı yaşamayan takım olarak ama diğer büyük takımlar bile bu sıkıntıyı yaşıyorlar. Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş’ın şampiyon olan kadrosunda bile giden 12 oyuncu var. Trabzonspor 3 sene de 66 oyuncu aldı. Bu Türkiye’nin sorunu birçok yanlış yapabiliyoruz. O yüzden stabil kadro tutmak lazım bunun da en önemli nedeni altyapıdır. Eğer sizin 10 tane altyapıdan gelen oyuncunuz olsaydı, 10 başka transferle bu işi bitirirdik. Altyapıdan oyuncu yetiştiremediğimiz için Türkiye’de ki bütün kulüpler için bunu söylüyorum bu sadece Adana Demirspor’un değil ülke futbolunun sorunu.”

Gürcan Aday "Güzel şeyler olacak sabırlı olun"

Adana’dan giderken şampiyon bir takımın futbolcusu olarak futbolu bıraktığını anlatan sportif direktör Gürcan Aday “ 23 yıl sonra beni hatırlayan, annem yoğum bakımdayken onu bırakıp Adana’ya çağıran sayın başkanıma ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Aldığım ve bana yollanan mesajlar, taraftarın ilgisi ve alakası yükümüzü çok arttırdı. Hiçbir şey bulamazsak çıkıp gerekirse biz  oynarız. Taraftarımızdan özellikler rica ediyorum. Çok güzel şeyler olacak biraz sabırlı olsunlar”dedi.

Adana Demirspor teknik ekibi şu isimlerden oluştu:
Sportif Direktör    :Gürcan Aday
Teknik Direktör    : Giray Bulak
Yardımcı Antrenör: Orhan Kaynak
Yardımcı Antrenör: Zafer Hızarcı
Yardımcı Antrenör: İbrahim Kemal Menderes
Yardımcı Antrenör: Metin Aktaş