Geçtiğimiz hafta 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Fethiyespor’u 3-1 yenerek ligde kalmayı garantileyen Adana Demirspor, bugün sabah Denizli’ye hareket edecek. Takımın ligde kalması nedeniyle teknik direktör Ercan Albay oyuncularına düne kadar izin vermişti. Dün öğleden sonra sadece ter idmanı yapıldı ve takım bugün sabah karayolu ile Denizli’ye uğurlanacak.

Bir çok oyuncunun cezalı ve sakat olduğu Demirspor’da eksik oyuncuların çokluğu da dikkat çekiyor. Prestij maçı olmasına rağmen teknik direktör Ercan Albay, sezonu galibiyetle tamamlamak istiyor. Bu nedenle yaptığı konuşmada Denizlispor ile yapılacak karşılaşmada , daha ciddi ve daha mücadeleci bir oyun sergilemeleri gerektiğini anlattı.

Junıor ameliyat oldu

Demirspor ile sezon başında 3 yıllık sözleşmeye imza atan ve bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen Junıor, pubis rahatsızlığı ile aylarca boğuştu. Maçlara iğne ile çıkan Junıor, takımın rahatlamasının ardından ameliyat olmak için izin istedi. Dün Kayseri’de ameliyat olan Junıor’un durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu oyuncu kamp dönemine yetişecek.

Erdi ile Rostand cezalı

Bilindiği üzere İstanbul Belediye maçında kırmızı kart gören Efe 9, Oğuzhan ise 6 maç ceza almıştı. Bu oyuncuların dışında son oynanan Fethiye maçında ise sarı kart gören Rostand ile Erdi cezalı duruma düştü. Daha önce cezalı olan ve Fethiye maçında oynayamayan Nurettin ise Denizli maçında forma giyebilecek. Nurettin, denizli maçına galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

A2 den 4 futbolcu…

Takımdaki eksiklikler nedeniyle teknik direktör Ercan Albay A2 takımından oyuncu almak zorunda kaldı. Buna gören A2 takımında mücadele veren Mehmet, Cenk, Ali Osman ve Martkan, takımla beraber bugün Denizli’ye gidecekler. Büyük bir ihtimalle de bu oyunculardan mücadele edecek isimler olacak. Son kararı teknik direktör Albay verecek.

Emre Selen’e şans…

Ve sonunda eldivenler Emre Selen’e geldi. Son olarak teknik direktör Yücel İldiz döneminde 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Şanlıurfaspor karşılaşmasında ilk onbirde sahaya çıkan Emre Selen, maçın berabere bitmesinin ardından eldivenleri yine çıkarmıştı. Uzun aylar sonra teknik direktör Ercan Albay, Denizli maçında bu oyuncuya şans verecek.