Aytaç Durak Tesisleri’nde Teknik patron Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Altınordu maçında 90 dakika oynayan futbolcular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise düz koşunun ardından 5’e 2 ve dar alanda taktik antrenmanı gerçekleştirdi.

Sol diz menisküs ameliyatı ve bir süredir bazı antrenmanlarda takımla çalışan Gökçek Vederson da artık tamamıyla takıma dahil oldu. Ağrıları olmadığını ve artık kendisini iyi hissettiğini söyleyen tecrübeli oyuncu her geçen gün daha iyi olacağını söyledi.


FEVZİ ELMAS DAHA GÜÇLÜ DÖNMEYİ PLANLIYOR
Ayrıca takımın Bolu kampında Bugsaşspor ile oynanan hazırlık maçında sağ omuz tendonu yırtılan kaleci Fevzi Elmas çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde fitness salonu ve sahada antrenmanlar yapan tecrübeli file bekçisi sakatlığının beklenilenden daha hızlı iyileştiğini söyledi.
Fevzi, ‘’Yaşadığım talihsiz sakatlığın ardından başarılı bir operasyon geçirdim ve şu anda gittikçe daha iyi hissediyorum. İnşallah eskisinden daha güçlü bir şekilde takımıma katılmayı planlıyorum. Bu zorlu süreçte bana destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.