Özellikle iç sahada sıkıntılı bir süreç yaşayan mavi lacivertliler 5 Ocak Stad'nda son üç maçtır galip gelemiyor. Şimşek, son olarak 5 Ocak Stad'ında Denizlispor'u zorda olsa yenmeyi başarmıştı. Bu maçta Brezilyalı golcü Junıor, penaltı atışından faydalanamamıştı.  Ancak bu kez Demirspor bu sıkıntılı sürece de son noktayı koymak istiyor.
----------------------------------------

Bucaspor'dan notlar...

İzmir ekibi  hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde tesislerde yapılan antrenmanı dayanıklılık ve dar alanda çift kale taktik maçı yaparak sürdüren takımda omuzunda ağrısı olan Erkan Taşkıran, arka adalesinde ağrısı olan Alparslan Erdem ve dizinde ağrısı bulunan Umut Gündoğan antrenmana katılmadı.
Ümit Milli Takım kampın çağrılan Ömer Kahveci ve Okan Alkan'da antrenmanda yer almadı.
Antrenmanı As Başkan Adnan Dolma ve Profesyonel Şube Sorumlumuz Sedat Çiftçi'de takip etti.
Antrenman sonrası kaleci antrenörü Atilla Küçüktaka'nın doğum günü kutladı ve nice yıllar diledi.
Hazırlıklar bugün saat 16:00 ve Cumartesi günü saat 15:00'de tesislerde yapılacak  antrenmanlarla devam edecek.

--------------------------------------
Berat, Burak Keskin  ve Keremcan da sıkıntı var

Zorlu Bucaspor maçı öncesinde takımda sakatlıkları süren oyuncular var. Bu oyuncular Keremcan , Burak keskin ile Berat. Üç  oyuncu da idmanda düz koşu yapıyor. Maç saatine kadar Keremcan, Burak Keskin ve Berat'ın tedavileri sürecek. Berat, Burak Keskin ile Keremcan,"Bucaspor maçına yetişmeye çalışıyoruz. Böylesi önemli karşılaşmada takımdaki yerimizi almak istiyoruz. sağlığımız elverdiği takdirde mücadeleye devam edeceğiz."dediler.
-----------------------------------
Nurullah formayı unuttu

Devre arası Mensin İdman Yurdu'ndan kiralanan sol kanat oyuncusu Nurullah, neredeyse formayı unuttu.  Baarılı oyuncu, Torku Konya, Erciyes, Adanaspor, Karşıyaka ve son olarak Manisa maçlarında takımdaki yerini alabildi. Bu karşılaşmalardan sonra yedek kulübesine demirlayan Nurullah'a forma uzak gibi görünüyor. Zira, bu bölgede Mersin İdman Yurdu'ndan takım arkadaşı Erman Özgür oynuyor.
------------------------------

Mete Kalkavan yönetecek

Pazartesi günü oynanacak olan Adana Demirspor-Bucaspor karşılaşmasını İstanbul bölgesinden mete kalkavan yönetecek. mete kalkavan son olarak Adana'da Adanaspor-Demirspor derbi maçını yönetmiş bu maç 1-1 sona ermişti. Mete Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Ankara bölgesinden Erdinç Sezertan ile Ceyhun sesigüzel yapacak.