Gürcistan 1. Ligi takımlarından Kolkheti 1913 Poti ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor’un golünü 70. dakikada altyapı oyuncularından Hasan atarken, rakip takımın golünü 15. dakikada Vitali kaydetti. Her iki takımda maça kontrollü başlarken, 90 dakika boyunca dostluk ve centilmenlik içerisinde geçti. Karşılıklı ataklarla geçen maçta Mavi-Lacivertli ekibin 1 topu da direkten döndü. Takımdaki futbolcuların hazır olmamasına rağmen mücadeleci ve hırslı oyunu dikkat çekti. Soğuksu Milli Parkı Spor Kompleksindeki 2 nolu sahada oynanan müsabakada Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bazı oyuncuları farklı pozisyonlarda denerken, sezon içerisinde yaşanacak sakatlık veya ceza durumuna karşı da şimdiden önlem alacağının sinyallerini verdi.

 İyi bir hazırlık maçı oynadıklarını dile getiren Sözeri, hazır hale gelebilmeleri için süreye ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Sözeri, ‘’Karşımızda bizden daha hazır bir takım vardı. Buna rağmen oyuncularımız ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi. Tebrik ediyorum. Hazırlık maçlarının sayısı arttıkça daha da iyi olacağız. Aramıza yeni oyuncular inşallah en kısa sürede katılacak’’ diye konuştu.

Raspopovic, Waldison, Serkan Yanık, Tevfik Köse, Khaled, Ümit ve Servan ilk kez Mavi-Lacivertli formayı giydi.

Teknik Direktör Erkan Sözeri ikinci yarıda ağırlıklı olarak genç oyunculara şans verdi. 

Stad: 2 Nolu Saha

ADANA DEMİRSPOR: Fevzi, Mahmut, Raspopovic (Dk. 46 Servan), Serkan (Dk. 46 Semih), Anıl, Ümit (Dk. 65 Metehan) Tevfik (Dk. 60 Özgür), Khaled, Cemre, Waldison (Dk. 46 Berat), Pote (Dk. 46 Hasan)

KOLKHETİ 1913 POTİ: Gabriel, Giorçi Kılasonia, Lasha Çoçonaia, Rasim (Dk. 46 Çubam), Tsotne, Shota, Dato (Dk. 75 Saba), Volodimir (Dk. 65 Tamaz), Vitali, Lasha İçamaia (Dk. 55 Misha), Giorçi Nikabadze (Dk. 46 Aleko)

Goller: Dk. 15 Vitali (Kolkheti 1913 Poti), Dk. 70 Hasan (Adana Demirspor)

Sarı Kart: Dk. 50 Berat, Dk. 65 Anıl (Adana Demirspor)