Adana Demirspor ilk yarı maçlarında hayli başarılıydı. Hatta elde edilen başarılı sonuçların devamında tüm camia neredeyse şampiyonluğa kutlendi. Ancak aynı istikrar ikinci yarı devam etmedi. Beklentilerin ve umudun yerini hayal kırıklığı ve üzüntüye bıraktı.  Adana Demirspor ikinci yarı maçlarının sonunda Ankaragücü'nün bile altında kaldı.

İkinci yarıda oynanan 9 maç sonunda Demirspor 9 puan topladı. takımın yarınki rakibi Ankaragücü bile 10 puan topladı. Ankaragücü şuan ligin dibindeki bir ekip.  8 Puanla Göztepe en alt sırada yeralırken, 9'ar puanlı iki takım Demirspor ile Urfa, Göztepe'nin üzerinde yer aldı. Ankaragücü takımı hem Demirspor'u hem de Urfa'yı 1 puan farkla geçmeyi başardı.

Adana Demirspor'daki bu düşüşün nedenleri araştırılıyor ama ne yazık ki tedbir alınamadı. Ne yönetim bazında ne teknik anlamda mavi lacivertliler bir adım dahi atamadı. Sürekli kan kaybeden ve sıkıntınmın içine giren Adana Demirspor, yarın Ankaragücü ile karşılaşacak. Bu maç Demirspor için çok önemli oldu. En azından ligin tabanından kurtulmak için.

------------------------------

Ankara kafilesinde kimler var?

 

Adana Demirspor dün öğleden sonra havoyolu ile başkente gitti.  Kafilede şu isimler yer aldı:

Şener, Ramazan

Özgür, Rıdvan, Berat, Burak Akyıldız, Ufukhan, Keremcan, Samet

Erçağ, Roger, Hüseyin, Taha, Erman, Nurullah

Luiz, Junıor , Sinan

Takımın önemli oyuncularından Hüseyin Çimşir, ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ileri sürerken,"Ankaragücü'ne yünmek zorundayız. Bunun için çabalayacağız. tüm takım olarak buna hazırız. Tüm herkesin duasını bekliyoruz."dedi.

----------------------

Taraftarın gözü Önder Serin yönetiminde...

 

Sezon başından beri tepkileri hiç böylesine tavan yapmamıştı. Şanlıurfaspor maçının beraberlikle noktalanması ve devamında tüm taraftarların Önder Serin ve yönetimine yüklenmesi sinirleri iyice gerdi. Bazı taraftarların koltukları kırarak protokole atması kepkinin geldiği noktayı gösterdi. Önceki gün Şimşekler grubunun yaptığı yazılı açıklama da ise yönetim kurulunun istifası istendi. Taraftarlar gözünü ve kulağını Önder Serin yönetimine çevirdi, gelecek haber bekleniyor.

---------------------------

Sabah idman yapıldı

Mavi lacivertliler dün öğleden önce antrenmanını yaptı. Yapılan taktik çalışmasının devamında mavi lacivertli kafile öğleden sonra uçakla Ankara'ya uğurlandı. takımın moralinin bozuk olduğu gözlemlendi. takımda sakatlığı süren Yusuf ile Burak Keskin kafileye alınmadı.  takım Ankara'da bugün ter idmanını yapacak ve maç saatini bekleyecek. demirspor kafilesini Ankara'da güzel bir hava karşıladı.

------------------------------

Berkay kadroya alınmadı

Sezon başında Fenerbahçe'den kiralanan Berkay, kadroya alınmadı.  Takımın teknik direktörü bu oyuncuyu Ankara'ya götürmezken, ortaalan için Roger, Taha ve Hüseyin'in olması  teknik heyeti bu karara itti. Berkay ise, "Bundan sonraki maçlar için daha çok çalışmam gerekecek. Takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Dualarım onlarla olacak. "diye konuştu.