PTT 1.ligine uzun yıllar sonra yeniden dönüş yapan Adana Demirspor, hayli değişken bir tablo çiziyor. Ligin ilk yarısını başarılı geçiren mavi lacivertliler aynı başarıyı  ikinci yarıda şimdiye  kadar gösteremedi.  İkinci yarıda oynanan toplam 11 maçta 13 puan alabilen Adana Demirspor, bu tablo karşısında önce ilk ikiyi kaçırdı şimdide Play-off'a kalabilmek için yoğun çaba sarfediyor.

İkinci yarıya Boluspor yenilgisiyle start veren Demirspor, 11 maçta sadece 3 galibiyet aldı. Rizespor, Denizlispor ve Ankaragücü'nü yenen Şimşekler, Boluspor, Erciyes, Karşıyaka, Manisa takımlarına da yenildi. Konya Torku, Adanaspor, Urfa ve Buca takımları ile de berabere kalındı.  Adan a Demirspor 5 Ocak stadında son olarak denizli'yi yendi ve iç sahada başka galibiyet alamadı.

------------------------------------

İrfan'ı mum ışığıyla arıyoruz

 

Sezon başında Adana Demirspor, Orduspor'dan İrfan'ı transfer etmişti. Biliyorsunuz İrfan, geçtiğimiz sezon Orduspor'un şampiyonluğunda önemli rol üstlenmişti. Ancak ne olduysa oldu bu oyuncu ocak ayında Demirspor'dan 'başarısız' diye gönderildi.  O İrfan, Bucaspor'da deyim yerindeyse takır takır futbol oynuyor. İrfan'ı Demirspor'dan koparanlar acaba bu oyuncuyu izlerken ne düşündüler?  Bu oyuncu Demirspor'a faydalı olamaz mıydı?  Ancak İrfan, sergilediği performansla kendisini gönderenlere iyi bir yanıt vermiş oldu...

--------------------------

Brezilyalılar elinden geleni yaptı

 

Demirspor'un Brezilyalıları Luiz ile Junıor, Bucaspor maçında iyi mücadele edip ellerinden geleni yaptılar. Junıor attığı golün devamında bir şutu da direkten döndü. Luiz ise rakibe iyi pres yaptı. Gollerden sonraki sevinçleri ise görülmeye değerdi. Ancak bu sevinç yarıda kaldı. Bir de teknik direktör Mustafa Uğur, yanlış bir karara imza atıp Junıor'u 90. dakikada oyundan çıkardı. Böylesi hareketli bir oyuncu, Bucaspor takımının yorulduğu kritik anlarda nasıl oyundan alındı anlamak mümkün değil!

------------------------------------

Taraftar istedi Erçağ oyuna alındı

 

Teknik direktör Mustafa Uğur, bir oyuncuya taktı mı tam takıyor. Son olarak Erçağ yedek kulübesinde kaldı. Ankaragücü ve Bucaspor maçlarında yedekte oturan Erçağ'ı bu kez taraftar oyuna aldırdı. Maçın ikinci yarısı oynanırken tribünler Erçağ için tezahuratlarda bulundu. Bunun üzerine panik halini sürdüren teknik direktör Mustafa Uğur, Erçağ'ı oyuna aldı. Yani taraftar istedi Erçağ oyuna girdi. Başarılı oyuncu taraftarı yanıltmadı. Oynadığı bölgeyi adeta dağıtan Erçağ Evirgen, bir çok gollük pas attı.