Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Adana Demirspor'un, kendi sahasında Sakaryaspor AŞ ile 0-0 berabere kaldığı maçın devre arasında ve maç sonunda olaylar çıktı. Maçın ilk yarısından sonra Sakaryaspor A.Ş takımı taraftarları koltukları çıkartarak Adana Demirsporlu taraftarlara fırlattı. Sakaryasporlu taraftarlar betonları da sökerek Adana Demirsporlu taraftarlara fırlatarak olay çıkartmaya çalıştı.

Ancak çevik kuvvet polisinin araya girmesi ve Adana Demirsporlu taraftarların karşılık vermesiyle olay fazla büyümeden bitti.

Maçın sona ermesinin ardından ise polis güvenlik amacıyla önce Adana Demirsporlu taraftarları dışarı çıkarttı. Ev sahibi takımın taraftarları, Sakaryasporlu taraftarları çıkartılacağı sırada taş atmaya başladı. Çevik kuvvet polisi taş atan taraftarları dağıttı. Ara sokaklara kaçan taraftarlar ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Bu arada bazı taraftarlar polise taş ve şişe atmaya başladı. Çevik kuvvet ekipleri taş atan taraftarları kovaladı. Taraftarlar ara sokaklara kaştı. Polis güvenliği sağladıktan sonra Sakaryaspor AŞ'li futbolcuları ve taraftarları çıkartarak otobüslere bindirdi.
MAÇIN KÜNYESİ VE MAÇTAN DAKİKALAR
STAT: 5 Ocak
HAKEMLER: Volkan Alabaş (6), Fikret Aras (6), İlker Takpak (6)

ADANA DEMİRSPOR: Emrah (6)- Ufuk (5)(Dk.86 Oğuz), Volkan (6), Murat (6), Evren (6), İlhan (6), Ali Kemal (7), Mehmet (5)(Dk.76 Serdar 5), Ertan (5)(Dk.61 Burhan 5), Aydın (5), Koray (5)

SAKARYASPOR: Harun (6)- Berat (7), Mesut (6), Aytaç (6), Gökhan (6), Yasin (7), İlkay (6), Levent (6)(Dk.82 Onur), Şaban (5), Muharrem (6)(Dk.90+2 Yunus), Sertan (5)(Dk.75 Salih 5)
SARI KARTLAR: Yasin, Mesut, Berat (Sakaryaspor), Koray, Ertan (Adana Demirspor)KIRMIZI KART: Dk.72 Berat (Sakaryaspor)

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanan maçta Adana Demirspor ile Sakaryaspor 0-0 berabere kaldı. Ligin son iki haftasında üst üste 2 mağlubiyet alan Adana Demirspor Sakaryaspor beraberliği ile puanını 9'a yükseltti.

Karşılaşmaya ev sahibi takım Adana Demirspor'un taraftarları büyük ilgi gösterdi. Güzel bir havada oynanan maçı bayanlar ve çocuklarda aileleriyle birlikte izledi. Maçın devre arasında Sakaryaspor taraftarlarının Adana Demirspor taraftarlarının bulunduğu tribüne koltuk ve yabancı madde atmasıyla başlayan olaylar güven güçlerinin müdahalesiyle sona erdi. Maçın gözlemcisi Abdullah Ayar protokol tribününden taraftar olaylarını fotoğraf makinası ile görüntüledi.

15'inci dakikada İlkay'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında topla buluşan Mesut'un sert şutu üstten auta çıktı.

21'inci dakikada Sakaryspor'da kazanılan serbest atışı kullanan İlkay'ın ceza sahasına ortasına iyi yükselen Berat'ın kafa şutunu kaleci Emrah kontrol etti.

38'inci dakikada gelişen Adana Demirspor atağında Murat'ın ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı.

44'üncü dakikada Adana Demirspor'da kazanılan serbest atışı kullanan Mehmet'in sert şutunu kaleci Harun kornere çeldi.

72'nci dakikada rakibine arkadan faul yapan Sakaryaspor'dan Berat ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Karşılaşma 0-0 sona erdi.