Antrenman öncesinde teknik direktör Mustafa Uğur, oyuncularıyla toplantı yaparken, Gaziantep Büyükşehir belediyespor maçının genel değerlendirmesi yapıldı.  Kartalspor  maçına değinen teknik direktör Mustafa Uğur, oyuncularına daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Mustafa Uğur, rakibin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini de sözlerine ekledi.

----------------------------

Özgür Öçal çıkmadı

Takımın önemli oyuncularından Özgür Öçal'ın sakatlığı sürüyor.  İki haftadır takımdan uzak kalan ve tedavisi devam eden Özgür Öçal, dünkü idmana da çıkmadı. Tecrübeli oyuncunu ne zaman takıma katılacağı ise belli değil.  Takımdan uzak kalmanın sıkıntı verdiğine dikkat çeken Özgür Öçal," Bir an önce dönkmek istiyorum.  Antep karşısında şanssız bir şekilde elimizden kaçırdığımız galibiyet hepimizi üzdü. Ancak bunun telafisi var ve arkadaşlarıma güveniyorum."dedi.

----------------------------------

Aslan yürek Keremcan...

Gaziantep Büyükşehir belediyespor maçının en başarılı oyuncularının zirvesine hiç kuşkusuz ki, Keremcan yerleşiyor.  Maçta sakatlanana kadar müthiş bir performans sergileyen ve kendi kulvarında rakibe adım attırkmayan keremcan, rakibin beraberlik golünden ince sakatlık geçirip saha dışına çıktı ve o anda da Antep'in golü geldi. Sahayı takım arkadaşlarının omuzunda acı içerisinde terk eden Keremcan dün yapılan antrenmana katıldı.

------------------------

Ah Junıor ah!!!

 

Adana Demirspor'un Brezilyalı golcüsü Junıor, taraftarların en fazla sevdiği isimlerin başında geliyor.  Takımını 1-0 öne geçiren Junıor, sayısız gollük fırsatı da değerlendiremedi.  Antep'in attığı golde yayın üzerinde topu kaptıran Junıor, açıkçası yenilen golde büyük hata yaptı. Maç sonu hayli moralsiz olduğu gözlenen Junıor, kimseyle konuşmadı.  Junıor, dün yöneticilerle ve teknik heyet ile yaptığı konuşmada Kartal maçında bunu telafi edeceklerini söyledi.

---------------------

İlk idmanda Kartal provası

Adana Demirspor işini ciddiye alıyor. Play-off'u kafaya koyan mavi lacivertliler  haftanın ilk idmanı olmasına rağmen kıran kırana mücadele verdiler. Bu durum teknik heyet ve yönötecilerin beğenisini kazanırken, futbolcuların hırslı oluşu kartalspor maçının önemini bir kez daha ortaya serdi. Futbolcular, kartalspor'u yenmek zorunda olduklarının altını çizerken, "Adana demirspor mutlaka play-off'a kalacak."dediler.