Teknik direktör Mustafa Uğur, bugün oyuncularını öğleden sonra toplayacak ve hafta sonu oynanacak Torku Konya maçının hazırlıklarının startını verecek.

Oyuncularını yeniden kutlayan Mustafa Uğur,”Kolay bir galibiyet olmadı. Ancak oyuncularım zoru başardılar. Bizim için bu saatten sonra sonuç önemli. Ancak iyi oynayarak kazanmakta benim için önemli. “ diye konuştu.

 

Demirspor yerini buldu

 

Oynanan maçların ardından haftayı Denizlispor galibiyetiyle kapatan Adana Demirspor, puan sırlamasında dördüncü sırada yer aldı. Aynı puandaki Çaykur Rizespor beşinci sıraya yükseldi. Zira Demirspor  ilk maçta Rize ile berabere ikinci maçında ise yenince iki averajda üstünlüğü ele geçirdi. Bundan dolayı Demirspor dördüncü sırada.

Rekabet tavan yaptı

 

Adana Demirspor’da müthiş bir rekabet ortamı sağlandı. Özellikle yeni transferlerin kadroya girmesi ve diğer yenilerin bu hafta kadroya girecek olması nedeniyle forma aslanın ağzında. Denizli maçında yenilerden golcü Sinan ile stoper Ufukhan 18’e girdiler. Diğer yeni transferlerden sol ön Nurullah ile ön libero Kamerunlu Roger de kadroya girecek. Dolayısıyla Torku Konya maçında hangi oyuncunun forma giyeceği net değil. Net olan kim , formdaysa, kim formayı istiyorsa o sahaya çıkacak.

KeremCAN veriyor…

 

Geçtiğimiz sezon ocak ayında Torku Konya’dan transfer edildi. Biraz geç form bulsa da şampiyonluğun mimarlarından oldu. Transferde yine Demirspor’da kaldı ve futbol olarak da kaldığı yerden devam etti. Bir ara Murat ‘ın yedeği olarak bekledi. Formayı aldı ve vermedi. Şimdi hem coşkulu oyunu hem de attığı gol ile Demirspor’a Can veriyor desek yeridir. Keremcen’ın tek eksiği  isabetsiz ortaları. Eminiz bu sorunu da bir an önce yok edecektir.

Savunmanın göbeği temkinli

Burak Keskin ile Berat  Demirspor’un ikili stoperi oldular. Şimdiye kadar işi iyi götürdüler. Şimdilerde ise gerilerine iki stoper daha geldi. Birincisi sakatlıktan kurtulan Burak Akyıldız, diğeri ise yeni transfer Ufukhan.

Şimdiye kadar olduğu gibi Burak Keskin ile Berat hata yapmadan, formdan düşmeden futbollarını sürdürmek zorundalar. Bu bölgede Müthiş rekabet yaşanıyor. Zira hem Ufukhan hem de Burak Akyıldız 18 kişilik kadrodaydılar.