Doğal olarak mavi-lacivertliler her biri önemli final maçı oynayacak. İlki de bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile. Geçtiğimiz hafta  Adana Demirspor kötü tezahurat nedeniyle 43 Bin tl ceza almıştı. Yani Futbol federasyonu Demirspor’u dördüncü kez uyardı. Bu son uyarıydı. Bundan sonra gelecek ceza saha kapatma olacak.

Adana Demirspor taraftarı için bu bilgi gözler önüne serildi. Adana Demirspor’un maçlarda en büyük kozu taraftarı. Böyle bir ceza almamak için kötü tezahuratın olmaması gerekiyor. Başka bir değişle taraftarı Demirspor’u yalnız bırakmamalı.

Berat başladı

Takımın başarılı stoperlerinden Berat, sakatlığı nedeniyle son iki maçta görev alamamıştı. Bu oyuncunun yokluğunu aratmamaya çalışan arkadaşları son maçta 1461 Trabzon takımını deplasmanda yenme başarısını göstermişlerdi. Berat’ın ise sakatlığı geçti ve dün yapılan idmanlara katıldı. Berat “Dilerim play off’a kalırız. Bu güç ve güven bizde var.” Diye konuştu.

Rıdvan ile Özgür yok

Adana Demirpor’un iki sağ kanat oyuncusu Rıdvan ile Özgür, Trabzon deplasmanında sakatlıkları nedeniyle oynamadılar. Bu iki önemli  oyuncunun sakatlıkları ve tedavileri hala devam ediyor. Bu hafta oynanacak olan Gaziantep maçında forma giyemeyecek olan Rıdvan ile Özgür,”Böylesi önemli günlerde takımı zorunlu olarak yalnız bıraktık üzgünüz. Temennimiz bir an önce iyileşmek ve takıma katkı sağlamak.” Dedi.

Dün başladılar

 

Adana Demirspor’da  1461 Trabzon maçının ardından verilen izin sona erdi. Hafta sonu oynanacak olan Gaziantep B.Belediyespor maçının hazırlıkları ise dün başladı.  Takım kaptanı Erman, arkadaşlarını kutlarken,”İyi mücadele veriyoruz. Arkadaşlık üst seviyede. Bu da takıma olumlu yansıyor ve başarılı oluyoruz. Hepsini kutluyorum.”şeklinde konuştu.