Takımın 6 haftalık kötü gidişe Ankaragücü galbiyetiyle son vermesi genel olarak taraftarları rahatlattı. Ancak lig bu maçla sona ermiyor. Şimdi Bucaspor maçı taraftarların olmazsa olmazı oldu. Taraftarlar,"Bu maçı bekliyoruz. Galibiyetten başka düşüncemiz de yok. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Biz tribünde oyuncularımız da sahada mücadele verecekler."şeklinde ifade kullandılar. 

İç sahada sıkıntı var...

 

Adana Demirspor pazartesi günü Bucaspor'u ağırlayacak. Bu önemli karşılaşma Adana Demirspor açısından çok önemli.  Zira,  mavi lacivertliler bu maçı kazandığı takdirde ilk 6 altı için önemli bir adım atmış olacak. Bu noktadan yola çıkan Adana Demirspor, hafta içi idmanlarını daha da yoğun geçirdi.

Mavi lacivertlilerin tek sıkıntısı iç sahada takımların kapanması ve bununla beraber sürpriz puanları alıp buradan gitmesi. Adana Demirspor 5 Ocak Stadı'nda şimdiye kadar 13 maça çıktı. Şimşek,  5 galibiyet alırken, 3 beraberlik ve 5 de yenilgi aldı. Bir diğer ilginç istatistik ise Demirspor iç sahada 13 maçta 19 gol atıp kalesinde de 19 gol gördü.

Bucaspor takımı da dış sahada 13 maça çıktı. 4 Galibiyet alan Bucaspor 5 beraberlik ve 4 yenmilgi aldı.  13 Gol atan Bucaspor kalesinde 10 gol gördü.  Dolayısıyla pazartesi günü 19.00'da başlayacak olan zorlu maç müthiş bir maça sahne olacak. Adana Demirspor kesinlikle bu maça ağırlığını koyacak.

--------------------------------------

Erçağ oynamaz mı?

Sezon başından beri takımın sağ kulvarında müthiş bir performans sergileyen Erçağ Evirgen, son Ankaragücü maçında yedek kulübesinde oturdu. Son 5 dakika oyuna giren Erçağ, yine asist yapıp golünü attırdı. 22 Maçta onbirde sahaya çıkan Erçağ Evirgen, 2050 dakika forma giydi.  her zaman göreve hazır olduğunu açıklayan Erçağ Evirgen, "Bucaspor maçı camiamız için çok önemli. Yenmeliyiz."dedi.

--------------------

Berat'ın durumu belli değil

Takımın başarılı stoperi Berat'ın durumu henüz belli değil. İdmanlarda düz koşu yapan Berat'ın net durumu maç günü belli olacak. hal böyle olunca da gözler Burak Akyıldız'a çevrildi. Bu oyuncu da kendisini hazır tutuyor. Burak Akyıldız, uzun süren sakatlık döneminin ardından yeniden çalışmalara katılırken, hocasından forma görevi bekliyor.  Ayrıca Burak Keskin'in de durumu bugünlerde netleşecek.

-----------------------