Maç içiresinde de 2000 kişilik demirspor taraftarı futbolcusunu motive edip maç sırasında da süper desteğiyle sergilenen mücadelede büyük katkı koydular.

Adeta saha içindeki futbolcularla bütünleşen Demirspor taraftarının tezahuratları deyim yerindeyse teknik direktör talimatı gibi yerini buldu. Mavi lacivertli futbolcularda dile getirilen tezahuratları çok iyi anlayıp karşılığında çok iyi mücadele edip gerekli futbolcu sahaya yansıtıp tribünün istediği netice ve oyunu gözler önüne serdiler.

Bu sezon Demirspor taraftarı tüm organizasyonları kendi kaynakları hazırlıyor ve sergiliyor. deplasmanlarda dahi kendi aralarında para toplayıp otobüs kaldıran Demirspor taraftarları yine kendi çabalarıyla tribüne girip destek verdiler.  İlk kez bu yönetim taraftarına bu kadar uzak kalıyor ve organizasyonlara imza atmıyor.

 

------------------------

Mustafa Uğur neden gecikiyor?

 

Adanaspor derbi maçı geride kaldı. Ancak bu maça dair Demirspor teknik direktörü Mustafa Uğur'un hamlelerde neden geciktiği kafalarda soru işareti.  Teknik direktör Levent Eriş'in iki oyuncuyu birden sahaya sürdüğü anı sadece seyreden Mustafa Uğur, oyunun neredeyse sonlarına doğru değişiklik yaptı.  Tabi hamle yapmakta gecikince de beraberlik golü geldi. İşin gerçeği Mustafa Uğur bunu hep yapıyor.

--------------------------

 

Pozisyon penaltıydı

Mavi lacivertli takımın Brezilyalı golcüsü Luiz, oyunun sonlarına doğru  Kıbong tarafından cezaalanı içinde yere indirildi. Bu pozisyona hakem devam işaretini gösterdi.  Maç sonu yapılan basın toplantısında Luiz'e  bu pozisyon soruldu. Luiz,"Kıbong cezaalanı içinde hem formamdan çekti hem de ayaklarıma hamle yaptı. Yani topa müdahale edemedi. Pozisyon penaltıydı."dedi.

--------------------

Keremcan süperdi

Takımın solbekteki değişmez ismi Keremcan,  Adanaspor maçında mükemmel bir oyun sergiledi. Önce İzzet'e geçit vermeyen Keremcan, daha sonra da süper golcü Mbılla'yı durdurup ataklarda takımına servis yaptı.  Sadece normal bir maç oynadıklarını hatırlatan Keremcan,"Bizim için deplasman sayılan bir maçtan 1 puan aldık. Artık karşıyaka'ya hazırlanmalıyız."diye konuştu.

---------------------------

 Roger, hayran bıraktı

Kamerunlu oyuncu Roger Adanaspor maçında ilkonbirde sahaya çıktı. Kaptan Erman ile birlikte orta alanda yanyana mücadele veren Roger'in performansı hayran bıraktı. Lawal'ı adeta unutturan Roger, rakibin her atağında karşısına dikilirken bu atakların büyük bölümünü de engelledi. Adana Demirspor'u iyi günlerin beklediğini anlatan Roger,"Karşıyaka'yı da yenmek istiyoruz."şeklinde konuştu.

Hüseyin 3 hafta yok

Adanaspor maçından 1 gün önce yapılan idmanda sakatlanan Hüseyin Çimşir, bu karşılaşmanın kadrosundan çıkarılmıştı. Arka adalesinden sakatlanan Hüseyin Çimşir’in yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bunun yanı sıra Junıor ile Taha’nın cezaları ise sona erdi. Derbiyi tribünden izleyen ikili pozisyonlarda bol bol heyecanlandı. Junıor ile Taha arkadaşlarını kutlarken, görev verildiği takdirde Karşıyaka maçında forma giymek istediklerini dile getirdiler.