Teknik Direktörü Suat Kaya, mavi-lacivertli taraftarın desteğine dikkat çekerek, “Psikolojik bir savaş, muhteşem bir seyirci. Biz bile kenarda oynamak istedik. Golü ikinci yarının başında yedikten sonra takımımın gösterdiği o istek ve arzu açısından çok mutluyum. Burada puansız gideceğime çok üzülürdüm. Bizim için önümüzdeki hafta oynayacağımız maçın önemi daha da arttı” dedi.

 

Adana Demirspor yine finali üzüntü olan maçı geride bıraktı. 5-5 Biten Bucaspor maçının ardından yine 5 Ocak Stadı'nda oynanan Gaziantep belediyespor maçı da berabere bitti. İşin kötü yanı Adana Demirspor yine maçın son anlarında beraberlik golünü yemesi oldu. Bu anlamda futbolcuların iyi niyetli mücadelesi üzüntüye dönüştü.

maçın genelinde iyi mücadele veren Adana Demirsporlu futbolcular attığı golün dışında sayısız net gollük fırsattan yararlanamadı. Sinan olsun, Junıor olsun, Luiz olsun, Erçağ olsun, öne gelen net fırsatları değerlendiremediler. Bunun neticesinde ise Gaziantep belediyespor karambolde golü bularak Adana'dan 1 puanla ayrıldılar.

Maç sonunda hakemin bitiş düdüğü ile birlikte Demirsporlu futbolcular adeta yere yığılırken kaçan galibiyetin ardından göz yaşını tutamayan futbolcular oldu. Taraftarlarda şok olurken böylesi güzel futbolun ardından maçın berabere bitmesini hazmedemeyen taraftarlar da tribünde büyük üzüntü yaşadılar.

----------------------------------------

Talihsiz gol yedik


“Herhalde ender oynanan müsabakalardan birini daha oynadık” diyen Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur , “
İlk yarı için çok fazla yorum yapmaya gerek yok. İlk yarı arzuladığımız oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarı başlangıcından sonuna kadar gerçekten Adana Demirspor’un kimliği gibi oynandı. Goller atıldı, gol pozisyonlarına girildi. Ama bir türlü ikinci golü bulamadık. Bugünün geneline baktığımız zaman çok istekli bir ikinci yarı oynadık. Ama bugün gol olmama adına top bizi sevmedi, işin kötüsü bu” şeklinde konuştu.

---------------------------------

Atamazsan yersin ilkesi işledi

 
Adana Demirspor’dan Nurullah Kaya, futbolun acı kurallarından birinin atamazsan bir şekilde yersin ilkesi olduğunu vurgulayarak, “Çok fazla gol pozisyonu olmayan bir rakip takım karşımızda, özellikle ikinci yarıda. Bugün bulduğumuz bir çok gol pozisyonunu değerlendiremeyince böyle istemediğimiz bir skorla ayrılıyoruz” dedi.

-----------------------------

Taraftarımızdan özür diliyoruz


Taraftarlarımızdan özür diliyoruz diyen Adana Demirspor’dan Ufukhan Bayraktar, “Böyle bir şey oldu. Üzgünüz, aldığımız puana sevinemiyoruz. Çünkü içeride oynadığımız bir maç. Haftalardır içeride galip gelemiyoruz. Önümüzde Kartal maçı var. İnşallah bu maştan galip ayrılır ve üst sıralara tırmanırız. Taraftarımızdan özür diliyoruz.” ifadelerini kullandı.


--------------------

Cezalı yok, sakat var...

Adana Demirspor'da biten Gaziantep Büyükşehir belediyespor maçının ardından cezalı oyuncu yok ama sol bek keremcan'ın sakatlığı söz konusu. Maçın bitiminde arkadaşlarının yardımıyla sahadan çıkan Keremcan'ın çekilecek MR'ının ardından durumu netleşecek. Bunun yanı sıra ise cezalı oyuncunun olmayışı zorlu Kartalspor maçı öncesinde demirspor'daki sevindirici nokta.